reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kinia - to gratuluję, nie ma to jak własna działalność...ja cholera kibluję tu jeszcze godzinę :-(...Boże ja pragnę wygrać w totka normalnie... nie lubię swojej pracy, nie lubię wstawać o 4:40 nie lubię , nie lubię, nie lubię :no:...chcę siedzieć w domu, i robić co tylko mi się podoba...ehhhh marzenia:baffled:

Błonka i Bree pewnie karmią :-p

Ja karmie ale butelką, pokarmu coraz więcej, odciągam ile się da ale do piersi i tak nie mam co przystawiac, bo młoda nie radzi sobie z moimi coraz wiekszymi piersiami... wiec odciagam i podaje w butli i wspomagam sie modyfikowanym.
Bylismy na kontroli wagi no i młoda przytyła w 3 dni prawie pół kilo.........:szok: dziecko mi nie płacze w ogole, usmiecha się bezwiednie i ma co jakis czas takie fazy czuwania po 2 h :) tylko szkoda ze zazwyczaj w nocy a nie w dzień hehe...
ogolnie to siedze albo w wyparzaniu butelek, albo praniu ciuszkow bo je, uleje troche, potem znow je.. kupa czasem az po pachy i trzeba wszystko przebierac... dobrze ze mama mi gotuje bo bym nie dala rady, maz juz do pracy musial isc bo mial duzo wolnego przeciez przed narodzinami...
noo i popisalam ide na butle..

MAMA :szok: szok! Naprawde przyjechali o rownej 7.00?? Wow! Gdzie ty znalazlas takich fachowcow? Ha hahaahahahhaahahahaah
KWIATEK nic nie bral na poprawe nasienia, poniewaz powiedzieli mi, ze to sie byc moze da naprawic, ale leczenie bedzie trwalo latami, tez tak sobie wyczytalam na necie, wiec my stawialismy na IVF, bo szybciej. Bo on miał problemy z hormonami jakimis, musialabym sprawdzic, bo nie pamietam. Bral chyba jedno opakowanie salfazinu, ale tak sporadycznie, jak mu sie przypomnialo, nasienie mu sie troche poprawilo samo, ale nie tak, zeby naturalnie zajsc, więc ja cały czas sie zastanawiam czy na pewno aby w ciązy jestem:szok:;-)
BLONKA ale Ci juz zazdroszcze tych kupek i ulewania , chce, zeby juz byl styczen, please

Błoneczko, a może spróbuj tylko trochę pokarmu odciągnąć, żeby piersi trochę zmiękły i wtedy Zosie przystawiaj? Jak będziesz ciągle odciągać, to długo laktacji nie utrzymasz. Poza tym potem małą nie będzie potrafiła złapać piersi...

Karaluchy pod poduchy :tak: Koraliczku
to ja juz wiem dlaczego mnie tak cos pogryzlo,,na jednej nodze 11 ugryzien i to z lewej strony nogi,,grr..a na drugiej 3...swedzii jak cholerka....zes mi karaluchy wpuscila;-):-)

olunia to trzymam za ciebie &&&&&

mama nooo to sie spisali,..ale mowisz w burzy hmmmm..okk skoro polecasz...

olunia a sprawdzalas sennik,bo mi zawsze jak sie cos sni,,i jak pamietam(bo rzadko),,to sprawdzam....

nikusia ja jej nie dozyje ,,bo do 67 pracowac jako belfer,haaa no jajca....

kwiatku ja sie nie sexilam,,hmmm..smaa?? hahaa nieeeeee

Błonia fajnie ze mama ci pomaga...

nikusi aa gdzie robisz??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry