reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hej,
mama, olunia, no no, żeście poszalały :-D dobrze, dobrze, nie żałujcie sobie :tak:
mama, no niemożliwe, fachowcy przyjechali hehe

Mnie dzisiaj Agatka wyjątkowo dała pospać - obudziła się tylko raz o 4 na cyca, a potem spała dalej do 7.30 :-) normalnie jestem wyspana hihi. Na 17 idziemy do pediatry, a w ciągu dnia nie wiem - pewnie spacer.

reklama
Witam się z Wami wtorkowo :-)
w nocy burza przeszła nad iławką... dobrze że popadało...

a ja w pracy od 8. Leje sie ze mnie ale to JUŻ 2d @ :-p heh a co!

Kurcze muszę wam opowiedzieć co mi się dziś śniło
siedze na ławce i jestem w ciąży i zostaje okradziona wszystkie pieniądze dokumenty itd i z tych nerwów zaczynam miec skurcze i rodze jade do szpitala i rodzę pięknego dużego chłopczyka:)ale nie mam grosza jedyne co miałam przygotowane to łóżeczko ani pieluch ani ubranek ja żadnych podpasek itd w tym samym dniu zostaje wypisana do domu z dzieckiem mąż dzwoni do teściów o jakąs pożyczkę płacz i bezradność oni nie maja i sie obudziłam ,wszystko pięknie tylko ten brak kasy ostatnio często o tym mysle jak sobie poradzimy ja nie pracuję jesteśmy na wynajmowanym mieszkaniu opłaty spore a my sie o dziecko staramy ale w przeciągu tych 3 lat starań pracowałam 1.5 roku byłam pewna że wtedy sie uda i będzie mi sie wszystko należało ale powiem jak pracowałam to miałam wieczny problem z synkiem on bardzo często mi chorował i przedszkole odpadało więc postanowiłam na jakiś czas zrezygnować z pracy teraz aplikuje gdzie się da i nic a jesli teraz sie udało i jestem w ciąży to będe musiała się do mamy przeprowadzić

sorki tak sie troszkę pożaliłam ale od razu mi lepiej:)

Dzięks MAMA :-)
Nie no u mnie to taki kontrolowany dół...coś w rodzaju "żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce" :baffled:... i to w odniesieniu do wszystkiego... no pracy full a mnie się nie chce no...
Olunia - ALE SEN... a może będzie lepiej? Znaczy się, że może jakiś przypływ gotówki mieć będziesz??? czy jakoś tak?:confused: A i nie wiem czy dobrze zrozumiałam temp. rośnie tak? No to &&&&&&&&&&
U mnie chyba już jutro @ bo masakrycznie boli mnie podbrzusze... :baffled:... co do kasy...to ja co dwa tyg wydaję już ok 200 zł na te nasze suplementy...dzisiaj np. za dicoflor, lacibios femine i ibum zapłaciłam 75 zł a jutro jeszcze 32 zł za Colostrum...To razem już w tym miesiącu ponad 300 zł...MATKO JEDYNA a co będzie jak dożyjemy emerytury :szok:...
Kinia - &&&& za ten cykl kochana !!!!
Kahaka - to mowy nie ma musisz dziecku wynagrodzić :tak: to, że dała Ci pospać...
U nas deszcz ustał ale taka duchota, że oddychać nie ma czym ...

Amalfi a co twoj emek brał na poprawe nasionek?
Oluś wy korzystaliście z banku spermy? bo nie wiem czy dobrze przeczytalam

a i laski nie orientujecie sie jaki jest koszt aparatu ortodontycznego takiedo na stałe?

juz znalazlam

Ostatnia edycja:
NIKUSIA
bedzie lepiej jak wygram w totka ja także sporo wydaje na te leki i prywatne wizyty u gina ale coś za coś

kwiatuszek nie nie skorzystaliśmy pisałam,że jak bym musiała to bym skorzystała ja w tym nie widzę nic złego ale to moja opinia a jeśli chodzi o aparat ten drutowany to około 3tys i miesięcznie na dokręcanie musisz chodzić i to kolejne 150zł

Kwiatuszku ja rok temu zdjęłam aparat stały...koszt góry 1500 zł (metalowe klamry) i dół to samo. Przykręcanie dołu 100 zł co 6 tyg, przykręcanie dół-góra 150 zł....MASAKRYCZNA KASA... ale uśmiechać się teraz mogę od ucha do ucha :-)

Nikusia mnie interesuje tylko gora przes 8 jedynki poszły mi do przodu a jak długo go nosiłaś?

musze sie zorientowac u nas zeby na jakiegos pacana nie trafic

Ostatnia edycja:
MAMA -dołączam sie do doznań burzowych super sprawo okno otwarte wiatr, grzmoty rewelacyjne doznania no moje krzyki muszą być tłumione bo mieszkam w bloku i 2 dzieci za ściana:)

Olunia o widzisz ;)) też skorzystałaś z burzy ;)

Hej,
mama, olunia, no no, żeście poszalały :-D dobrze, dobrze, nie żałujcie sobie :tak:
mama, no niemożliwe, fachowcy przyjechali hehe

Mnie dzisiaj Agatka wyjątkowo dała pospać - obudziła się tylko raz o 4 na cyca, a potem spała dalej do 7.30 :-) normalnie jestem wyspana hihi. Na 17 idziemy do pediatry, a w ciągu dnia nie wiem - pewnie spacer.

Kahaka hahahhaaaa no możliwe ..przyjechali i to już nawet 1 ścianę mam pomalowaną ..teraz robią obwódki wokół okien..
pięknie Wam córa dala pospać ..takie nocki ładują akumulatory prawda :)))
ukochaj śpioszka ode mnie :)

Nikusia no to &&& żeby Ci się tak chciało jak Ci się nie chce :))))

Zjoluś -kawka ??

Kinga 2 dzień to już z górki ..jeszcze kilka dni i znów działania ..&&

my po spacerze,Tom teraz z dziećmi na rowerach a ja sie biorę za ogarnianie kuchni i powoli za obiad ..

reklama
Do góry