reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewelina...TOŻ TO PRAWDZIWY CUD :tak:
O TAKIM SAMYM WSZYSTKIE TU MARZYMY :tak:
MIŁEGO DNIA!!!

Tak...to CUD...Mały Wielki Cud, której doświadczyć życzę każdej!

ewelinka u nas problemem jest armia mojego :( u Was to był prawdziwy cud
nikusia cieszę się, ze mnie rozumiesz. myślałam że pisząc to wyjdę na totalną jędzę.

W temacie armii to ja oblatana jestem. Mój miał żylaki powrózka - miał laparoskopię w związku z tym lecz niewiele polepszyła wyniki. Tyle, że u mojego chłopa, raz były dobre, raz tragiczne...i w ilości i w ruchliwości! Ale zestaw porządnych witamin i różnicę było widać dosłownie gołym okiem!!!
A powiedz bierze Twój M jakiś zestaw witamin?
Jak coś służę radą ;-)
Głowa do góry! Moja kumpela zaszła w ciążę, gdzie u jej M też było niewiele plemników! Nie liczy sie przecież ilość, tylko chodzi o tego jednego, jedynego walecznego :-)

łooooo jak sie babki od rana rozpisały ;))
świetnie ;))

powitac z kawą ...na dnie kubka ;)

Ewelinka co do kontaktu ze stara gwardią to mam z Bibinką i Wisieńką telefoniczny...czaaaasem coś pisałysmy z Marylka ,ale już dawno cisza..
ostatnio rozmawiałam z Zapmatrą ,ale potem juz nie udało sie zgadac ,zalatana jest Martusia ,że hej..

No ja mam kontakt z Ewcią, Marylką, Majqą i Maranką prawie codziennie, bo na zamkniętym :-) A sporadycznie z pozostałymi, ale nie wszystkimi....szkoda...

witam sie z owocowa galaretką:)
EWELINA 28- jak sobie poczytałam jak wam sie udało zajśc w ciąże to stwierdzam że cuda istnieją,każda z nas czeka na swój własny cud i na pewno się doczeka do tego jesteśmy stworzone mamy rodzić!!!!!!!!!!!

Trzymam za Was kciuki najbradizej, jak się da!!!!!

ewelina nom niestety:(( ale trzeba sie otrzasac i brnac do przodu...

Otóż to!!!!

Dzień dobry
ewelina, ja Ciebie kojarzę z CPP :tak:

Ja również koleżankę kojarzyć :-D

Mmm, mój brał tak: Maca, kwas foliowy 15mg, wit. A+E (duża dawka), Androvit i zamiennie z Androvitem, Vigor z żeń-szeniem i guaraną. I oczywiście zmiana trybu życia: dużo sportu, zero przegrzewania jajek, zero ciasnych majtasów itp.itd.
Na własną rękę bierze, czy od androloga przepisany zestaw?

właściwie na własną rękę, mojgin jest niby specem od niepłodności najlepszym w województwie ale nie stara się poprawic wyników, nie szuka nawet przycznyn

MMM - Ewelinka... tyle, że bardzo często takie zestawy komponowane samemu nie przynoszą korzyści :no:... mam bardzo dobrą przyjaciółkę, której mężowi po tego typu zestawach po prostu parametry padały na łeb na szyję...
Jestem zdania, że dobry, mądry i kompetentny lekarz to SUKCESU NIE PÓŁ ALE NAWET 70 %...Mój od razu powiedział, w ciąże zachodzi się we dwoje więc małż był na tapecie co miesiąc dokładnie tak jak ja...
Jak można ignorować wyniki badań męża skoro oboje się o dziecko staracie...a mało tego problem jest ewidentnie u niego...
MMM skąd Ty jesteś? Może trzeba Ci dobrego poleconego lekarza poszukać???

reklama
DOBRA LASKI SPADAM na chatkę, zakupy muszę zrobić i leże nie podnoszę się do jutra...
Wiecie co???Czuję cycki... no czuję je :confused::eek:...tak dziwnie je czuję jakby mi się ....mh..ściągały ... no cóż ...
PAPATKI KOCHANE :tak:

Do góry