reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Koralikowa - długo, ale jednorazowo, na szczęście :) Potem już w Polsce będzie pracował. Teraz poleciał się dokształcić z nowej technologii.

laski mam 17dc chyba owu mialam raczej 11-12dc nie liczyłam i dzis brudze
wzielam lutke pod jezyk jedna jutro wezme tez i bede brala nie wiem czy kurna progesteron sie pieprzy czy cos sie dzieje bo wtedy cos mnie pieklo ale wsadzilam se globulke z nagietka to sa wiec raczej nie szkodliwe
wczoraj mialam duzo białego sluzu rano tez zob co bedzie dalej.chyba progesteronu sie nie oplaca badac skoro biore lutke nie???
a mam ja bo kiedys gin mi przepisala przed miesiaczka plamiłam

zjola zleci, a maz przywiezie na pewno cos ladnego w nagrode za taka rozlake! :**

haaj wszystkim :) ja dzis odpoczywam po wczorajszej imprezie, przyznam sie bez bicia, zlamalam zakaz lezenia na jedno popoludnie, 80 babci, ale nie moglam przegapic!

Zdjęcie0420.jpg

reklama
Do góry