reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

mama ja ud....hyh...
Błonka dawaj...

A ja sie wkurzylam..przyszla do mnie sasiadka..no i powiedziala,ze mam przestawic auto,,tzn schowac dupe bardziej,bo u nas waska przed klatka i auta na styk,bo dzisiaj byla karetka i nie mogla przejechac i przestawili sobie moje auto,,ja zeszlam,a tam aku kaput..nawe go nie zamknelam,bo nic nie dziala,,wlaczylam tylko alarm...jak mi sie ktos wlamie to zaje,,,biscie bedzie...dobrze ze moj wraca jutro,to go zrobi...i przestawi dobrze....cholerka no,,jutro znowu caly dzien otwarty bedzie,,,nieźle..

reklama
mama: ja też mam wielkie postanowienie schudnąć, ale po 30 słyszałam ze to nie jest takie proste. chcialybym ważyć jakieś 7 mniej, ale to chyba mało prawdopodobne na razie:(

koralikowa: goście właśnie poszli, nie obyło się oczywiście bez opowieści o wybranych wózkach, skręcanych łóżeczkach, itd. och.............
a studiuję zarządzanie nieruchomościami, właściwie to kończę:)

idę teraz meczyk obejrzeć.na cristiano ronaldo popatrzeć;-)

andromeda no tak przyszle mamy maja teraz takie tematy,,hee..zreszta my tez mozemy ot ym pogadac jakie bysm,y chcieli miec...
fajna podyplomowka...kiedy egzam??

kwiatuszku dobranoc:)

to ja tez mecz poogladam....

kurde czy ja kiedys bede w normalnym bloku mieszkała...ja pikole...

Błonka kasa mu do głowy uderzyła,,iestety:(

jak ja nie cierpie moich sasiadow,,,boze kiedy ja bede mieszkala z normalnymi ludźmi...

oby pepiki wygraly bo ronaldo to buc!!! aa nie cierpie go! on ma nawet fryzjera swojego przed meczem.. zal :)

hahahaha popieram ;))

Andromeda no ciężej jest schuść po 30:tak:
ja mam 33 lata więc się szarpię z kilosami..
a Ty ile masz ??
no a tematy wiadomo ...najważniejsze ,że przeżyłaś:-p

Kwiatek papa :)

Koralikowa- no to &&&& ,żeby rano auto stało...

Carolaaa no to grubsza sprawa;(
musisz się kochana przestawć na noszenie butów typu balerinki a nie takie w szpic jak szpilki bo nie wyleczysz..
pace muszę swobodnie leżec ..teraz najlepsze dla Ciebie są japonki..

Ostatnia edycja:
koralikowa... niestety tak bywa.. zalezy czy ta karetka miala podjechac tylko kawalek tzn 2 metry czy dalej... my kiedys tak musielismy auto przewalic na bok bo do zawalu jechali ;/ i koles zaparkowal prawie na srodku ;/ a to jeszcze kilka blokow mieli jechac dalej...
potem sie tlumaczyl ze do sklepu wpadl po buleczki heh... no coz :p
ale nie powiem jak karetka ma jak przejechac albo mozliwosc stanac kilka metrow dalej no to troche przesada ;/
mam nadzieje ze nie ukradna!
mama awatarek super :)

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuję Błoneczko :))

odchudzam się ............piję piwo:-p

Carolaaa ja też Go nie znam ,ale kurcze widac ,że chłopak gwiazdorzy...
może gdybym miała tyle forsy co on to też by mi sodówka uderzyła....nie wiem ,nie wiem ...wiem jedno-mi taka kasa nie grozi :)))

Ostatnia edycja:
Do góry