reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Cześć dziewczyny ;-)

Nie nadrobię Was, net mi dzisiaj tak muli, że kilka fotek na FB dodawałam pół dnia :dry:
my sobotę spędziliśmy w Lesznie z psiakami na wystawie - 3 psy i 3 pierwsze miejsca, także wyprawa udana :tak: potem z moją mamą siedziałyśmy do 3 w nocy, wypiłyśmy butelkę szampana i 0,7 :szok: ja nie wiem jak to się stało :sorry2: po prostu zaczęłyśmy gadać, potem ja płakałam że nie mam dzieci, potem razem płakałyśmy, bo wspominałyśmy nasze psy, które już odeszły i tak płakałyśmy i piłyśmy. Także na % ja nie popatrzę przez spory czas ;-)

Przewiało mnie w tym Lesznie, wczoraj zmokłam jak kura i dzisiaj są efekty - bolące zatoki, gorączka i łamanie w kościach. Także lecę się położyć :baffled:

Buziaki!!!

witam po pracy..
ale się wynudziłammm:nerd:

Balbinka gratki nagród dla psiaków:tak:
no i wieczór widzę spędzony-yyyyyyyyy..miło???
bo w sumie z mama zawsze jest miło i komu sie wypłakać jak nie Jej..
do tego % i nic wiecej nie trzeba..
taki płacz oczyszcza i jest potrzebny..
tulę i wspieram ..

Koralikowa no to czekamy na jutrzejsze sikanie:tak:

pozdrawiam babki i mam takie info..
napisała do mnie pw Iza78...kiedys pisała z nami tu na Weterankach ,że powstał nowy portal szczególnie fajny do obserwacji i wykresów wiec Wam podam ,może któraś skorzysta:))

promama.pl

Błonka jak sie czujesz???

dzięki, bardzo dobrze :) wszystko prawidłowo się u dzidzi rozwija... a ja mam siniaki na brzuchu od kopania, skóra mnie piecze na brzuchu cała... tylko tak jakby mnie przypalali, nie wiem od czego za bardzo, dostałam skierowanie na badanie cholestazy... może to cos wyjasni, dzis sie prawie poplakalam bo nie moglam sobie dac z tym rady. Noce stały się bezsenne przez ból pleców i niemoc wzięcia głebszego oddechu... nogi puchną, żołądek czasem skopany :) No ale ogolnie to przeciez na to wlasnie czekalam nie? :-D jeszcze troszkę i będę mogła wstac z łozka a potem to już na porodówkę mam nadzieje.. juz nieduzo zostalo do konca

Błonka to odpoczywajcie...jeszcze troszke i Zosia bedzie z wami:))

mamita nie bedzie jutro sikania,,sikalam teraz i co jedna znowu...juz nie mam sily...

Cos nie tak,bo 10dzien masakra,,takie dlugie sponienie...bede czekala doo konca tyg i lece do gina na wywolanie @....

carol
gdzie robilas bete u nas w miescie?? moze bym sie wybrala jakos dla pewnosci???

reklama
Do góry