reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Po pierwsze ściskam i całuję każdą z osobna :tak::-D

Ja tylko przelotem, bo chrzesniak musi teraz koniecznie w gry grać.

A więc po pierwsze czesc , a po drugie nie wiem co mam Wam napisac, bo sama nie wiem jak to się stało. A stało się wtedy jak z forum zrezygnowałam, kurde nawet nie wiem jak, bo miałam cykl bezowulacyjny :szok:, jeszcze mi sie jakaś infekcja grzybiczna, jak nigdy przypałętała,okres się spóźniał i bach test - a tu 2 kreseczki, druga jaśniutka :)

Dopiero od wczoraj się cieszę, bo widziałm serducho, ale nadal podchodzę z dystansem, najgorsze dwa tygodnie przedemną, bo to akurat wtedy mniej więcej się stało ...
Będzie co ma być, ja oczywiscie byłabym wdzięczna, gdyby jednak było dobrze ;)

Dziś zaczęłam 8 tydzień :) czuje się tak sobie , no i chyba tyle :)

reklama
palemko ja Ciebie tez sciskam mocno :) bradzo sie ciesze i zagladaj tu codziennie i pisz jak sie czujesz :)
widzicie dziewczyny? trzeba brac przyklad z palemki.. odpoczywamy!! nie spinamy pupci tylko rozluzniamy i dzialamy :D:laugh2:

To i ja na chwilę, skoro mama mnie nawołuje...
Pierwsze co powiem, że nie będę tu już pisać, bo czuję się tu niechciana. Nie było mnie miesiąc i tylko mama zauważyła :sorry:
Ja już ponad 4 tygodnie leżę, wstaję tylko do łazienki, bo szyjka mi się skróciła. Mam leżeć do końca 36 tygodnia.
palemko, gratuluję!!!!

Pozdrawiam wszystkie, pa.

Kasia to,że Cię nie nawołujemy to nie znaczy,że Cię nie pamiętamy czy nie zauważamy Twojej nieobecności.
Przykro mi,że tak mnie oceniasz...
Mimo wszystko zdrówka...zauważyłam,że Cię nie widać.

kahaka ale ci suwaczek pomyka... :)
co ty gadasz :) widzielsmy ze cie nie ma ale myslalam ze poprostu masz powod.. no i masz.. na sile nikogo wolac nie bede..., wiedzialam ze kiedys wejdziesz i napiszesz co u ciebie.
dobrze ze juz 33 tydz bo jak by sie dzidzia teraz urodzila to i tak jest bardzo dobry tydzien! :) bedzie dobrze i noł stres

To i ja na chwilę, skoro mama mnie nawołuje...
Pierwsze co powiem, że nie będę tu już pisać, bo czuję się tu niechciana. Nie było mnie miesiąc i tylko mama zauważyła :sorry:
Ja już ponad 4 tygodnie leżę, wstaję tylko do łazienki, bo szyjka mi się skróciła. Mam leżeć do końca 36 tygodnia.
palemko, gratuluję!!!!

Pozdrawiam wszystkie, pa.

kasiu no wiesz ja też piszę z przerwami bo brak czasu ale jakoś Ciebie rozumiem że szalejesz w sklepach i wyprawkę szykujesz :):-D najlepszy okres przed Tobą:)

palemko cieszę się i spokojnej ciąży życzę :-D:-D:-D wiesz skoro wpadka już zaliczono to odwiedzaj nas częściej:):)
muszę was nadrobić:)

jestem po wizycie u ginki:)))

ależ dobre wieści-łykam ten omega 3,acard,wit E na endo i dzis mam 9d.c. a edno już 8mm :)))))))))))))
i do tego pęcholek 21mm :))))))))))))))))
mamy działać :):):)
bo owulka na godzinach:))))

Kahaka no w końcu wleciałaś;)) musisz tu z nami pisać bo my ciociami Agatki jesteśmy i chcemy Ją przywitac jak juz urodzisz;))))))

Palemka- no w końcu jesteś moja kochana :))
pogłaskac brzusio:)))

Bree-a Ty gdzie ????????????

LOPOP witaj :))

uprzejmie sie prosi o zaciskanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za moje działania ;):):):)))

Palemko gratki,odezwij się:)

Zmieniłam oprawki dzisiaj:)
Zobacz załącznik 427372

Kuźwaaaaaaaaaaaaaa,byłam na poczcie i co????????Adwokacina z mamunią nowe pisma złożyli:
że jesteśmy psychicznie chorzy,że mamy 600zł miesięcznie na utrzymanie rodziny
shocked.gif
,że ja się samookaleczam i palę marihuanę,że K. jest recydywistą itp. A mamunia,że ja namawiam Oliwkę żeby się z nią nie widywała....jej pismo złożone w sądzie z bykami,kreśleniami i pisane odręcznie.....

pieknie ci w nich:)
carola będzie dobrze , co ty myślisz że sędzina nie zna sie na ludziach &&&&
tylko szkoda mi że twoja rodzona matka ci tyle krwi na psuje

mama &&&&& mocno trzymam za efekt:-D

reklama
Jerra ja przeczytałam w ten sposób sagę 4 częściową Zmierzch ;))
polecam książki!!

hahah ja wlasnie poszlam w Twoje slady :)

Wilulaa kazdy sposob na zabicie nudy jest dobry :)

PALEMKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No kochana wlatuj na forum!!!!!!! Dajesz mi nadzieje ze i mi sie uda!!!!
I bezstresowych 9 miesiecy!!!

Mama &&&&&&&&................

no i gdzie Gusia?????????????????

Do góry