reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

wika dziękuję za pocieszenie.. no zobacze jak jutro temp..
generalnie bardzo źle sie czuje. coś sie dzieje ale co nie wiem.. te jajniki tak bolą :/

reklama
babeczki!!
mam cudowne info:):)
dostałam PW od naszej Palemki:)))

wczoraj miała wizytę u gina iiiii....zaczęła 8tydzień upragnionej ,wyczekanej ciąży :))
serdusio bije:)

Palemka wszystkie Was pozdrawia i chciałaby do nas wlecieć ,ale ...

Kochana Palemko wlec proszę i napisz co i jak-ja Ci się udało i w ogóle wszystkoooo:):)

Ostatnia edycja:
Mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rany Boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Palemko GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coś mi się wydaje, że po histeroskopii też zrobię sobie przerwę od forum, bo widzę, że to działa :szok:

Palemko gratki,odezwij się:)

Zmieniłam oprawki dzisiaj:)
Zobacz załącznik 427372

Kuźwaaaaaaaaaaaaaa,byłam na poczcie i co????????Adwokacina z mamunią nowe pisma złożyli:
że jesteśmy psychicznie chorzy,że mamy 600zł miesięcznie na utrzymanie rodziny
shocked.gif
,że ja się samookaleczam i palę marihuanę,że K. jest recydywistą itp. A mamunia,że ja namawiam Oliwkę żeby się z nią nie widywała....jej pismo złożone w sądzie z bykami,kreśleniami i pisane odręcznie.....

Zjola no cudne wieści co ??????????:)))))))))))))))))))))))
;))))))))))))))))))))))

zawsze cieszy jak kolejna WETERANKA zachodzi w ciążę...:):):)

Carolaaa no Palemka mi napisała,że tak głupio Jej teraz wejść jak tyle czasu nie pisała...
mam nadzieję ,że nas poczyta i wleci bo chcemy Ją tu przecież wyściskać jak nie wiem co!!!!

palemko jak ci złoje duspko!! natychmiast sie melduj!!!!!!! GRATULUJEEE!!!!!!!!!!!!!
przychodz tu natychmiast i opowiadaj i dawaj nadzieje innym dziewczynkom :)
nie marudź!!! kazdej nie bylo jakis czas ale zawsze wracaly!!!

Mama - napisz jej żeby się nie wygłupiała! Mnie też ostatnio z miesiąc nie było. Cieszę się jak wariatka :-)

Carol - psychiczna, to jest chyba ona. A oprawki całkiem, całkiem. Ja dzisiaj lecę po moje okularki.

reklama
Do góry