reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mój mąż też zamiast do pracy, to w domu siedzi, ale dobrze, bo znajomi zaraz do nas przyjeżdżają z dziećmi i play station, to sobie poszalejmy, winka się napijemy, mam nadzieję, że będzie przyjemny wieczór:))

witam i ja z kawusią -niedawno wstałam ..
u nas też napadło sniegu więc tez pewnie sanki pójdą w ruch:)))
z tego co podali w pogodzie to do srody może juz być po śniegu więc trzeba korzystać :)

rodzinnej niedzieli życzę:)

hej
u mnie pracowity tydzień.. zimowo bardzo, fajny weekend ogólnie.
ale jak pomysle co mnie czeka teraz w tygodniu znowu to mi rece opadają..tyle roboty w firmie.. ach
jajniki szaleją wiec owu niebawem...
pozdrawiam was!

Witam sie.. troche mnie nie bylo.. bo tyle roboty ze masakiera.

Pok gratuluje!!!!
Zuzanka mam nadzieje bedziesz Tu czasem wpadac!!
Khaka co tam u Ciebie?
Suzi mam nadzieje ze wkoncu wyjdziesz ze szpitala!!
Blonka i Bree jak tam ciezaroweczki???
Amalfi, Mama, Carola, Kinga, Zjola, gusia, Wikulaa, Lopop witam :)

reklama
Dziewczyny, wczoraj zrobiłam rano i w godz. popołudniowych test ciążowy, no i chyba się udało, bo oba wyszły pozytywne. Dzisiaj też powtórzyłam i też pozytywny. Więc chyba się udało i jestem w ciąży. Na razie się nie cieszę tylko boję. 26 grudnia przyjęłam Pregnyl i boję się, że to jeszcze może działanie Pregnylu wpłynęło na testy. Co o tym myślicie? Wspomniałam też wcześniej, że mam Hashimoto i boję się straty ewentualnej ciąży. Nie mogę dodzwonić się do endokrynologa, więc chyba na własną rękę zrobię badania TSH i FT3 i FT4 i może wtedy uda mi się umówić do endo. Chyba powinnam się pospieszyć z tymi badaniami. Co o tym myślicie? Pozdrawiam

Do góry