reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

pok gratuluje!! Jednak trzeba odpuscic, zeby sie udalo
blonka no to piekne perypetie mial misiek, moze ktos zagladnal do srodka co ciekawego z obcego kraju dostaniesz a tam tylko misiu szydelkowy heheheheheeheh, a to sie zdziwili pewnie:-D
wikulaa pradu brak jak w latach 80-tych heheheh
zuzanka szkodaaaaaaaaaaaa
lopop mama czesc!!!!!

reklama
amalfi koperta byla sklejana tasma klejaca nie wiem czy to Ty czy poczta? :) mis mial przezycia, prawda :) ale teraz grzecznie siedzi przy moim lozeczku i czeka az pojdziemy spac :D

Pok - gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fluidków nałapałam cały worek :)

Zuzanko - smutno mi :( Wynik bety przed samym okresem może dochodzić nawet do 5-u i nie jest to ciąża. ja nigdy nie miałam żadnych stymulacji ani wspomagaczy a mój wynik bety jest zawsze w okolicach 2. To jest normalne. Odpocznij i wracaj z dobrymi nowinami.

jestem i ja.. u nas wczoraj była taka wichura i tak lało ,że od 19 ...nie mielismy prądu..siedzielismy z menem:)) gadalismy sobie przy świeczkach,ale po 22 poszlismy spać..nie wiem kiedy prąd "wrócił"... AMALFI cześć i czołem;) ZUZANKA bedziemy czekac na Ciebie;) powodzenia!! &&& WIKULA Ty w dzień nie miałas a ja wieczorem bez prądu... LOPOP heloł:)) KAHAKA!!!! napisz co tam u Ciebie kochana :):) mi nadal bb szwankuje-nie wiem czemu nie moge robić odstępów.. pozdrawiam ,ja wciągnęłam łososia pieczonego:)

Cześć Mama :) - ja jeszcze nic nie jadłam. O 10-tej mam śniadanie ale nie jem dużo, bo "d" urosło mi po świętach i sylwestrze. Jadę na jogurciku naturalnym, pieczywku chrupkim i malutkim obiadku :sorry:

witam dziewczyny.
dziewczyny męczy mnie jedna sprawa. Teraz jak byłam na usg w 21dc lekarka stwierdziła, że mam bardzo grube endo a w macicy coś jest, i ze na słabszym usg by jeszcze tego nie było widać, wg mnie to taka czarna plamka. No i pytała sie czy ostatni okres mialam bardziej skąpy czy taki normalny. ja sie kompletnie nie znam wiec moge zadac głupie pytanie. czy to mógł być pecherzyk graffa czy co? Kazał mi sie oszczedzac brak kwas dupek i przyjść 24 stycznia na ponowne usg. co to mogło być. pomóżcie bo zaczynam świrować. MOgła to być jakaś torbiel?

gusia - a może ona sądzi, że to ciążą?? Nie chcę cię w żaden sposób nakręcać, ale tak mi to brzmi, grube endo jest przy ciąży...a pamiętasz ile ono miało??? nie denerwuj się bo co ma być to będzie

mama - z tym proądem to totalna porażka, bo ja wszystko mam na prąd, nawet piec gazowy bez prądu sie nie włączy...

zjola - ty szczuplutka jesteś, więc nie wierzę, że d ci urosła!

muszę dzisiaj zrobić ciasto (sernik na zimno z owocami, i galaretką - nie umiem wylewać galaretki na ciasto, mam nadzieję, że tym razem jakoś mi to wyjdzie), bo jutro przyjeżdża do mnie znajomy (ze swoimi dzićmi, które potam na tydzień zostają u mnie na ferie, siedmiolatki), który ma urodziny (40) i postanowilam w ramach prezentu zrobić mu mini imprezkę. Do tego jutro jeszcze zrobię lasagne, jakąś sałatkę i będzie git:)

torbiel w macicy? nieee pecherzyk tez nieee.... z reszta komorki jajowej nie widac a pecherzyk w macicy nie rosnie tylko w jajniku :p grube endo i kropka = ciaza ale spokojnie zobaczysz.. moze zrob beta hcg co? nie kazala Ci?

nie kazałą tylko przyjśc na usg 24.01
dzieki za odpoweidź, a myslicie zę to badanie już coś wykarze mam dziś dopiero 23dc. czy to nie za wcześnie

reklama
Do góry