reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

zastanawia mnie jedna rzecz,jeśli nie brałam żadnych leków i zastrzyków to dlaczego wynik bety 1,46 ?jak zawsze podawali 0,0 ?
i faktycznie @ dzisiaj przylezie albo jutro bo już mnie brzuch boli okropnie:wściekła/y:

reklama
zuzanko zalezy wszystko od organizmu czasem zawsze jest jakas sladowa ilosc hcg we krwi ja mialam kiedys 1.20 potem 1.80 a to jeszcze przed zastrzykiem na pekniecie bylo (zanim zaczelam je brac) a niekiedy mialam wlasnie zero... nie przejmuj sie tym :)

może masz rację Błonka ,ale się troszku nastawiłam i chyba odpuszczę sobie już po całości ................muszę się za siebie wziąść ostro od pon idę ćwiczyć już na siłownie,i chyba nie będę miała czasu na forum .....chyba Was zostawię na trochę.....:zawstydzona/y::-(

oł noł zostawiasz nas? ale chyba nie na długo? odpoczni jak musisz :) my tu bedziemy czekac :) wysylam porcje optymistycznych ciazowych fluidkow !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nie wiem kochana ,ale to będzie najlepsze dla mnie chyba podejście ....bardzo będę tęsknić.....ściskam Was moje drogie ,będę Was odwiedzać jak będę miała chwilę......

pok :) ja Cie skarbie pamietam!! :) gratuluje!!!!!!!!!!!!! jak sie czujesz???
zagladaj tu do nas :)

Dzieki :zawstydzona/y: Czuje sie na razie zszokowana, bo niby skad tak nagle po 2 latach i pol? Brzuch mnie ciaga i rozpiera, slina cieknie, costam niesmiale czasem pomdli ale generalnie nic takiego. Wszystko jeszcze przede mna :)

ZUZANKA no to dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&!!smacznego ;) ZJOLA papaśki:) POK- gratki ,100lat i 2 miesiące Cię nie było:) fajnie,że Wam się udało!! dzięki za ~~~~~~

Dzieki mama! No nie bylo mnie, ze ho ho, musialam psychicznie odpoczac, juz przestalam wierzyc w zwiazek seksu z ciaza.

pok - ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!! ( a długo się staraliście)

Dziekuje bardzo :)
staralismy sie dlugo, oj dlugo....

zastanawia mnie jedna rzecz,jeśli nie brałam żadnych leków i zastrzyków to dlaczego wynik bety 1,46 ?jak zawsze podawali 0,0 ?
i faktycznie @ dzisiaj przylezie albo jutro bo już mnie brzuch boli okropnie:wściekła/y:

Na moim szwajcarskim wyniku zaznaczona jest norma mniej niz 2, czyli wszystko ponizej to nie ciaza niestety (przynajmniej wg szwajcarow)

Dzieki kochane za zyczenia! Sciskam mocno i was i swoje kciuki za was!

kochane,

nie wiem ile z was mnie pamieta ale... chcialam wam przeslac moc wiary i fluidkow!
Udaje sie czasem ni z tego ni z owego. odpuscilam forum, wszystkie wspomagacze i olalalm starania. gdzies tam z tylu glowy byly ale juz sie nastawialam, ze nawet IUI nie wyjdzie. Czy by wyszlo nie wiem, bo mialo byc za 2 tygodnie a w tym terminie to bedzie pierwsza wizyta ciążowa u ginka.

takzę łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i jakby to glupio nie brzmialo - olejcie to zaciążąnie!

trzymam za Was kciukasy!

buziaki.

pok super bardzo się cieszę :) spokojnej ciąży

zuzanko rozumiem ciebie zajrzyj czasem

reklama
Witaj POK!!! Pamiętam cię doskonale, dlatego bardzo mnie cieszy Twoje szczęście GRATULACJE!!!

Dzisiaj znowu u mnie prądu nie było, planowe wyłączenie od 7:00 do 16:00, to jest nienormalne!
Jutro posiedzę więcej...

Do góry