reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Co tutaj się znowu dzieje, że tak pusto???
Meldować się dziewczynki!!!

zaraz muszę się powoli zbierać, znowu muszę na pocztę podjechać, kurka jak ja tego niecierpię, tam zawsze są kolejki i nerwowa atmosfera...

zbliżają się urodziny mojego malża i pomyślałam, że kupię mu jakąś książkę/album najlepiej coś z geografią związanego, bo on to lubi, takie coś, żeby były mapy, jakies ładne zdjęcia, może wiecie co konkretnie można kupić?? Jakie wydawnictwo, tytuł??

Gusia - witaj!! Jak u Ciebie???

U mnie nie za dobrze. Wczoraj dowiedziałm sie ze moja najlepsza kumpela straciła bobaska, była w 16 tygodniu. To wszystko jest niesprawiedliwe
a ja dzis mam wizyte u gina i moze wyjasni sie co to mi wyskoczylo obok blizny po cc. Mam nadzieje ze to nic powaznego
pozdrawiam

Wpadłam laseczki bo chce sie z Wami pozegnac na jakis czas mam nadzieje ze szybko do was wróce z dobrymi wiadomosciami ale musze troche odpoczac bo za ardzo sie nakrecam na faolke i wogole ciagle mysle o dziecku.Wszystkim starajacym laseczka zycze szybkiego zafasolkowania ,zaciażonym łatwego szybkiego porodu i spokojnej ciązy a naszym mamuska jak najmniej nieprzespanych nocek:)
Dziekuje Wam za wsparcie ,rady i wogole za to ze jestescie bede bardzo za wami tesniła i bede wpadac od czasu do czasu zdac relacje mysle ze mnie rozumiecie wiec kochene do usłyszenia

kwiatek no co ty, kope długich miechow jestesmy tu juz ze soba, chyba mnie nie zostawisz, co?????????????????????? Chociaz ja nie pisze tu czesto, ale jednak....

hej dziewczyny
kwiatuszek szkoda ....:-(ale troszkę Cię rozumiem ,mocno trzymam za Ciebie kochana kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja zrobiłam test rano policzyłam dni więc dzisiaj jest 34 dc a na teście nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!więc sapoko dziewczynki dostanę @ na bank ...no bo co innego ?jak test negatywny?
na dodatek jestem tak nabuzowana ,że właśnie się dostało moim domownikom opierdziel..............:angry::crazy::baffled:

hejka
melduje że żyję
ale w firmie full roboty wiec mało mnie na bb.
jak bede miała wiecej czasu dla siebie to zajrzę do was.
pozdrawiam
:)

reklama
Do góry