reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
cześć dziewczyny
Błonka będzie śliczna zdrowa dzidzia :-)nie wolno Ci inaczej myśleć i nie stresuj się kochana
zjola zdrówka kochana ,kurka wodna to faktycznie przeszłaś nie złe choróbsko :no: a po tym zabiegu będzie dobrze i będziesz się cieszyć przyrostami wagi co miesiąc :-D:-)

a ja nadal @ brak dzisiaj zrobiłam betę za h wyniki .............

Błonka - chyba mają urojenia. Najwcześniej to czuje się w 16 tygodniu, chyba, że noszą jakieś mutanty! A w tym 16 tygodniu to też zaledwie czuje się takie lekkie trzepotanie. wiem to z doświadczenia :)

Zuzanko - czekam z niecierpliwoscią na twoją betę &&&&&&&&&&&&&&&&
A przyrostami wagi chciałabym się cieszyć! Oczywiście!

Gusia - dzięki :)

cześć babki..u mnie dolina jak z Pomorza do Katowic ...wiadomo już -@ przylazła...tan więc ostatni cykl trwał 28dni a ten..24;/;/ do dooopy to wszystko ,ale co???będe sie szarpać dalej;/tak więc dziś mam 2d.c. i zaczynamy od nowa...z nastaniem tej @ wybiło mi 2 lata starań-no przecież załamać się można...ale Wy to wiecie... do tego cos mi się z bb porobiło i mimo,że piszę w odstępach to wszystko wychodzi jak pisane w jednym zdaniu-wrrrrrrr CAROLAAA no u mnie @ więc wiesz jak jest-humor siada... ZUZANKA mega &&&&&&&&&&&&&&&&& za betę !! ZJOLA witaj spowrotem...to Cię dopadło;/ BŁONKA I MALEŃSTWO- cześć :) fajnie ,że z nami zostałaś ciężaróweczko:) we wtorek i środę bylismy na zakupach ubraniowych dla siebie i męża-trochę się obkupiliśmy -w końcu wyprzedaże ;)

dzięki dziewczyny Gusia ,zjola ,Błonka
Błonka jakiego masz awatarka dopiero zauważyłam :-D

wyniki koło 14 jeszcze chwila :-D:-)ale nie robię sobie nadziei bo wiem,że będzie 0 więc szkoda nerwów i nastawienia ,piję kawkę ,mąż chory leży w drugim pokoju ,po obiadku będziemy oglądać filmy dvd wzięłam od mojego szefa bo on zajmuje się dystrybucją filmów dvd i cd więc mam wszystko pierwsza do obejrzenia :-D;-):tak:

mama znamy te doliny :) znajdz sciezke powrotna :) nowy cykl sie zaczal :)
zuzanko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no dzis sobie awatarek zmienilam :) podobal mi sie :p

Mama a mi tez coś nie halo bo jak odświeżam bb to jest niby ok i odpisuje a później widzę ,że Ty pisałaś i zjola a ja tego nie widzę ,szlak...............
kurka z tymi naszymi cyklami zawsze się coś musi popier....... co za MASAKRA.............mnie to już dzisiaj nerw taki chwycił,że @ nie ma ,że w końcu pojechał bete zrobić ale czuje ,że to nic nie będzie z tego więc .....wywoływanko mnie pewnie czeka @

reklama
Do góry