reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
cześć dziewczyny
witam się ze wszystkimi ;-) wieczornie ..
wróciliśmy wczoraj po 20 i za nim się ogarnęłam to było późno i już mi się nie chciało :-:)zawstydzona/y:

a ja czekam z utęsknieniem na @ dzisiaj 34 dc (mam zawsze regularne 28 i jak w zegarku a w tym cyklu lipa) no nic cierpliwie czekam .....brzuch pobolewa od 4 dni na @ ale nie widać i plecy ,chyba nerki.........
a jak u Was moje drogie?
Caroline zmieniłaś pracę??
amalfi co u Ciebie?
Błonka cierpliwie do jutra i będziesz widziała i się pochwalisz dziadkom :-)
wikulaa???

blonka a jakie to prenatalne bedziesz robic??? Teraz doczytalam dopiero
lopop i jak plany;-)???
zuzanka nic ciekawego, nadal rozmyslam...... i dziergam sobie, ale ide cos posprzatac, bo jutro gosci mamy. A u Ciebie co tam???? Ile mialas zarodkow?? I jakie byly po rozmnrozeniu?? Wszytskie ok???

amalfi coś Ty miałam 4 zamrożone i 2 Tylko mi podano, a 2 pozostałe nieeee jeden od razu nie przeżył a drugi czekali i też odpadł ,teraz jesteśmy bez mrozaczków...a ostatnie podejście się niestety nie udało :wściekła/y:więc teraz tylko naturalnie czekać :happy2::-D
fajne masz te rzeczy ....zazdroszczę talentu :happy2:

BLONKA doszlo juz??? Bo przez to swieto co mieliscie w piatek paczki dojsc cos nie moga o czasie, wysylalam jeszcze dwie do polski

amalfi no właśnie jeszcze nie przyszło :( ale czekam dzielnie :D już przebieramy z dzidzą nogami :p
Kochana zuzanko jutro to ja dopiero zadzwonie i sie umowie a kiedy mi dadza termin to ja nie wiem... mam nadzieje ze szybko... ta gdzie chcialam isc i robia to za darmo to niestety musze czekac 4 miesiace a mi sie troche spieszy jednak ;p

Błonka to faktycznie ,ja myślałam że miałaś już dzisiaj iść a pójdziesz jutro.....gapa ze mnie nie doczytałam
kochana w którym dniu cyklu robiłaś test ciążowy?

zuzaneczko ja test robiłam kilka dni po terminie miesiaczki chyba w 34 albo dalej... i wyszła baardzo blada kreska, smieje sie ze jak bym zrobila w terminie miesiaczki bylby ujemny :) bo ja najpierw myslalam ze mi sie znowu spozni ta wredna małpa i mowie, nie! nie robie! ale mama mnie namowila...

reklama
Do góry