reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Carolaa prześpij sie ,pewnie...
ja po wczorajszym działaniu fruwam;)))
było bosko i
c006.gif

Witajcie,
Carola przykro mi że musiałaś widzieć jedną krechę. Ale tak jak mama pisze. Nic straconego. Poczekamy jeszcze trochę i jeszcze raz zatestujemy :-) Póki co, my nie puszczamy kciuków, a Ty się oszczędzaj.
Witajcie wszystkie poświątecznie. Jak tam objedzone? Ja to po prostu chyba pójdę do piekła za "nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu" ;-)

Mama fajnie że zaszaleliście. u nas post, bo mam jakiś mini stan zapalny i biorę globulki dopochwowe po których mam takie wycieki, że samej mi się odechciewa. Ale za to mam baaardzo rzeczywiste sny erotyczne z mężem w roli głównej, także organizm mi jakoś wynagradza ten post :-))

Ostatnia edycja:
Bree witaj kochana-no nie żałuję sobie ;) mąż dzis chodzi po domu i
k055.gif
hahahaha-chłopy;)))

a wogóle to mamy polsat cyfrowy i tam jest kilkanascie kanałów gdzie można wypozyczyc film-wysyłając smsa z kodem odblokowują i płaci sie 5zł.
i ostatnio mężulo wynalazł Zmierzch :))))
ogladaliśmy III część -ależ efekty zrobili-tak się zastanawiałam jak są pokazane pewne rzeczy-super!! oglądaliśmy 2 razy :)

Mama to fajnie. Nie wiedziałam że jest taka opcja w CP. My mamy telewizję N ale filmy kosztują od 6-11 zł,

Co do Zmierzchu to filmy bardzo fajne są wszystkie. Teraz byliśmy na pierwszej części czwartej części: Przed świtem. Tam to dopiero czad. Jak Bella jest w ciąży, jak rodzi i jak przemienia się w wampira. Polecam. Już nie mogę doczekać się drugiej części.

carola to Ty testowalas i wyszla krecha, a teraz doopa??
To juz nie pierwszy raz chyba tu dziewczyny tak mają, ze krecha a potem nie ma kontynuacji:-(, bo Was czasem podczytuje jak mam czas

mama to Ty do staranek wrocilas???
bree a co tam u Ciebie poza wampirami?? Ja nie cierpie filmow o wampirach, zadnego nie dokonczylam jeszcze hehe

Cześć Amalfi. U mnie wszystko oki. Dziś leniu****ę bo mam jeszcze wolne, ale jutro już do pracy. Poza tym byłam 23.12 u ginki. Widziałam fasolkę. Miała już prawie 11 mm ;-) i bijące serduszko. Więc się trochę uspokoiłam. W święta powiedzieliśmy rodzicom a teraz czeka mnie starcie w pracy. A jak u Ciebie? Dziergasz :-)

Amalfi- cześć słodziaku :) no jakoś tak wyszło ,że walczymy dalej-tęsknota za dzidzia jest ogromna więc walczymy:)

Bree- no ja własnie jestem na etapie czytania jak Bella wyrusza na pierwsze polowanie ;)
kurka mam nadzieję ,że pozostałe części też uda mi sie obejrzeć ;)

Kahaka jak tam u Ciebie ??

Wikula ???????;))

Kwiatek???????? :)

i reszta gangu Olsena-pisać co u Was;))

hej, no caro :( eh a juz sie tak cieszylam! no ja pier dziu... ;/ ale owu byla, mama dobrze mowi moze jest za wczesnie i dlatego test wyszedl taki mocny "po czasie" bo mi taki nigdy nie wyszedl nawet na 2 dzien takiego nie mialam nigdy....

a ktos o suzi pytal.. pisalam jej smska ale nie odpisala, pozniej dostalam tylko zyczenia swiateczne.. mam nadzieje ze jest wsio okej.. dzis jeszcze raz napisze...

jak tam po swietach???

wiecie co dzis sie obudzilam z mega dolem.. uswiadomilam sobie ze mialam w lutym do szkoly wrocic z urlopu zdrowotnego, a tu pracy nie ma, ja w ciazy i zero kasy na czesne..... i co wyksztalcenie maturalne :( faja mama bede... rodzinka po studiach a ja.....

reklama
Witam się po świętach!!!

Błonka - nie łam sie na szkołe zawsze jest pora, może jeszcze uda Ci się do niej wrócić:)))

Właśnie popijam sobie pyszną kawkę z mojego prezentowego ekspresu, ale jest pyszniutka:))

Do góry