reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Nie spieszmy się:))) Chciałabym ale uważam,że za ciemna kreska jak na taki wczesny test...niby czułość 10ml i nawet w wikipedii piszą,że taki test wychodzi już 7dni po owu...ale sama wiesz jak jest...jakie wątpliwości mamy...

reklama
Bonka ,ale mamy emocje co??:))))
Carolaa ja Ci mówię,że to silna fasolka -nie ma bata ,żeby test wyszedł jak nie jesteś w ciąży-no ja jeszcze czegoś takiego nie spotkałam..
może nie pokazać ciąży jak zrobi się za wczesnie..ale jak są II krechy to jest i fasolka ;)))
czekam jutro na smska z drugim testem;))))))

test sam z siebie nie pokaze ci 2 kresek........ nie ma takiej opcji, moze pokazac cien, czyli ta kreske testowa pod bibulka jak jest mokry ale jak sa 2 rozowe krechy to nie ma innej opcji mowilas mi z reszta to samo bo sama nie wierzylam i zobacz.....

Dzięki dziewczyny...ale jest jeszcze opcja,że kreska wylazła po czasie...bo ja w sumie na test luknęłam po minucie i potem wrzuciłam go do koszyka...dopiero dzisiaj wyjęłam żeby wyrzucić i się zdziwiłam...a jest napisane żeby po 10minutach nie odczytywać wyniku...
Okaże się jutro.

carola super wieści czekam z niecierpliwością:):) na taką samą tłustą krechę drugą
właściwie mogła sie pokazać w 2 minucie a ty nie zaglądałaś i jest:-D jupi

p.s. u mnie dzisiaj @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Laseczki!! A cóż to moje oczy widzą!!??!! Carola gratki. Teścik superowy. Nie pozostawia wątpliwości. Moim zdaniem jutrzejsze powtórka, to tylko formalność :-) Ściskam i jeszcze raz gratuluję. Mama - Ty będziesz następna :->

reklama
Do góry