reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
wlatuję na chwilę przed pracą ,żeby sie przytulić;(
zwalniam się z pracy i potrzebuję wsparcia...........

do napisania wieczorkiem..

O mamuś a co sie dzieje że się zwalniasz? nie wyrabiasz pewnie ze wszystkim- dom, dzieci, praca... mam nadzieję ze nic poważniejszego. A może zabierz swoje klientki i możesz im robić pazurki i inne cuda na fuchę w domu???

cześć kochane ja również wpadam się przywitać ....kwiatuszek wersja bez stanika lepiej wygląda ,ale nie wiem czy rozmiar większy nie byłby bardziej estetyczny i wygodniejszy ,ale nie wiem też jak się czujesz w tej sukience?
muma05 trzymam kciuki za podjętą decyzję mogę tylko napisać ,że miałaś pewnie powód ,żeby tak też uczynić ......ściskam cieplutko

Witajcie.
Poczytałam, nadrobiłam.
Mama smacznych %%%% :->

BŁONKA MEEEEGA GRATKI!! Masz fotkę, może nam pokażesz?

Pozdrowienia i uściski dla wszystkich. Ehh niedługo święta. Strasznie się już nie mogę doczekać.

nie mam jak .. dostalam zdjecie ale strasznie rozmazane ale wkleje jak maz wroci... bo ja nie umiem zgrac zdjec z komorki na kompa bez kabla :p nie wiem jak on to robi ;p taki ze mnie informatyk oo :p

Witam Was.Jestem tu nowa.Pomozcie prosze,dajcie nadzieje.
Staramy sie z mezem o dziecko 3 lata.Ja mam PCO,on wyniki wszytskie w normie.4 inseminacje za nami -zadna nie udana.Podeszlismy do in vitro.Mialam 7 oocytow,jego nasienie dobre.3 oocyty zaplodnione zostaly poprzez ICSI ,pozostale 4 normalna metoda.Zaplodnil sie TYLKO 1 zrobiony ICSI ale byl uposledzony genetycznie.Pozostale 6 nawet sie nie zaplodnilo!!!
Powiedzcie dlaczego tak sie stalo???Czy to znaczy,ze nasze komorki nigdy nie beda w stanie sie polaczyc????????????

reklama
Powiedzial,ze nie moze wydac ostatecznego wyroku bo to byla pierwsza proba.Myslalam,ze znajde dziewczyne z podobna sytuacja (ze nic sie nie zaplodnilo) ,a u ktorej jednak skonczylo sie ciaza w przyszlosci.

Do góry