reklama
Przetrwałam jakoś tą wizytę, trochę bolało bo jednego zęba miała leczonego kanałowo, drugi o było zwykłe borowanie ze znieczuleniem oczywiście, we wtorek idę skończyć te dwa ząbki i od razu idąc za cisem będę sie umawiała na kolejne wizyty, musze poleczyć wszystkie ząbki, a mam dość sporo małych dziurek. Najgorsze jest to, że mam dwie ósemki do wyrwania, ale na taki krok to ja się szybko nie zdecyduję...
kahaka - współczuję ci tej bezsenności...nie wiem co Ci poradzić, spróbuj wieczorkiem wypić ciepłe mleko z miodem, a nóż pomoże)
Carola - powodzenia na rozmowie, oby warunki były odpowiednie. Chociaż w tych sieciowych sklepach nie ma chyba jakiś rewelacji...
zjola - ja już jestem ciekawa jakie prezenty przyniesie mi aniołek pod choinkę, heheh bardzo grzeczna byłam tym roku, heheh
a tak serio to cieszę się, że spędzimy te 2-3 dni z rodzinką razem przy stole...ojej i znowu przytyje...
kahaka - współczuję ci tej bezsenności...nie wiem co Ci poradzić, spróbuj wieczorkiem wypić ciepłe mleko z miodem, a nóż pomoże)
Carola - powodzenia na rozmowie, oby warunki były odpowiednie. Chociaż w tych sieciowych sklepach nie ma chyba jakiś rewelacji...
zjola - ja już jestem ciekawa jakie prezenty przyniesie mi aniołek pod choinkę, heheh bardzo grzeczna byłam tym roku, heheh
a tak serio to cieszę się, że spędzimy te 2-3 dni z rodzinką razem przy stole...ojej i znowu przytyje...
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam sie
carol troche nie jestem w temacie ale wspołczuje ci takich problemów a ja mam strasznego lenia dzis na dodatek brzuch mnie boli
carol troche nie jestem w temacie ale wspołczuje ci takich problemów a ja mam strasznego lenia dzis na dodatek brzuch mnie boli
marcysiaa83
Hej Kobietki. Nie mam od poniedziałku za dużo czasu na komputer, bo wiecie, nowa praca... Wstaję po 5 i szybko wieczorem zasypiam. Nie wiem jak my teraz będziemy dziecko robić. Chyba mąż mnie będzie brał na śpiocha
Mama - szkoda moje starania też na nic. Wczoraj mnie brzuch już pobolewał na @, syfy na buzi, temp dziś niższa. Nic, tylko patrzeć jak przylezie... Kurka, a w tym cyklu takie porządne staranka były!!! Z nogami w górze leżałam nawet!
No nic, nmie smutam tutaj. Będę do Was zagladać w miarę możliwości
buziaki
Mama - szkoda moje starania też na nic. Wczoraj mnie brzuch już pobolewał na @, syfy na buzi, temp dziś niższa. Nic, tylko patrzeć jak przylezie... Kurka, a w tym cyklu takie porządne staranka były!!! Z nogami w górze leżałam nawet!
No nic, nmie smutam tutaj. Będę do Was zagladać w miarę możliwości
buziaki
marcysiaa83
kurcze, zaraz będzie 4 lata... ileż to ma jeszcze trwac???!!! Jeden cykl mam w nosie czy się udało, w inny się dołuję. Na ten cykl liczyłam, bo nie pamiętam kiedy ostatnio tyle razy i w taki sposób się bzykaliśmy Cóż, czekam na @. TEraz też czuję brzuch, więc niedługo przylezie
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Marcysia witaj
dzięki..mi też przykro ,że i u Ciebie lipa;((
Zjola dziękuję...ehhh życie.
z tego co mi gin mówił to z macicą jest oki-co prawda jestem po 2 poronieniach ,ale samoistnych-nie miałam zabiegu,po porodach też się łożysko samo odkleiło nie było trzeba łyżeczkować ...
Wikula dzielna kobieto z tym dentystą
Kahaka współczuję nocek..
Carola -dzięki za &&&
ja też trzymam && za Twoje pęcholki-niech rosną i pękną i ~~o wpuszczą do srodka )
&&&&&&&&&&&& za pracę -oby warunki były si
dzięki..mi też przykro ,że i u Ciebie lipa;((
Zjola dziękuję...ehhh życie.
z tego co mi gin mówił to z macicą jest oki-co prawda jestem po 2 poronieniach ,ale samoistnych-nie miałam zabiegu,po porodach też się łożysko samo odkleiło nie było trzeba łyżeczkować ...
Wikula dzielna kobieto z tym dentystą
Kahaka współczuję nocek..
Carola -dzięki za &&&
ja też trzymam && za Twoje pęcholki-niech rosną i pękną i ~~o wpuszczą do srodka )
&&&&&&&&&&&& za pracę -oby warunki były si
E
EEnil
Gość
Jestem po próbie w sklepie,w poniedziałek zadzwonią ale kierowniczka powiedziała''proszę być dobrej myśli'',sklep w miare excluziv
Jestem po próbie w sklepie,w poniedziałek zadzwonią ale kierowniczka powiedziała''proszę być dobrej myśli'',sklep w miare excluziv
oby zadzwonili)
praca ma być na pełen etat??
reklama
E
EEnil
Gość
Jeszcze nie wiem,zmianowa na pewno i raczej pełen ale się zobaczy po rozmowie z szefem jak mnie zaproszą.
Dowiem się też o płacy...etat czy zlecenie,bo ja mam firmę i mogę im FV wystawić,im będzie lżej a mi więcej
Dowiem się też o płacy...etat czy zlecenie,bo ja mam firmę i mogę im FV wystawić,im będzie lżej a mi więcej
Podziel się: