reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mamusia znowu narobiła....mój ojciec z zawałem przez nią a ja się trzęsę z nerwów...od kilku godzin nie mogę się ogarnąć...
Napisała list do mojego ojca:ona się zmieniła i jest dobra a ja zła i zależy mi tylko na pieniądzach,że ma jej pomóc mnie ''udupić'',że ja zeznałam,że tata wykorzystywał mnie seksualnie i ona ma na to papiery......
Nie wiem jak ona może....co ja jej zrobiłam,że tak mnie nienawidzi....kilka dni temu dzwoni i pisze,przeprasza a z drugiej strony nóż w plecy wbija.
Do tego ujawnia ludziom informacje z bada w RODK,zwłaszcza te na mój temat...I co ja mam zrobić?????
Nie mam już siły...

reklama
caro brak mi slow..... po prostu zdebialam... jakie to babsko jest poje$%^%
a zglosic to gdzies mozna? ze info odtajnia?
co tata na to?
Boze jacy ludzie po ziemi chodzia i Ty na to pozwalasz.............................

jestem już nadrobiłam :):) ładne macie te biuściki dziewczyny
mama &&&
kasiu i błonka co was tak maęczy z tym spaniem
carola tak mi przykro że masz taką rodzicielkę :-( aż brak słów

właśnie podali w teleekspresie że koło mojej miejscowści urodził sie 7kg noworodek:-D:-D to jest waga wyjściowa

Witam sie ... totalnie bez humoru... bo jestem totalnie glupia zjechana itp.itd.. tyle czekania na wizyte u gina a ja rano stwierdzialam ze nie ide bo na 100% powie ze nasze problemy to przez wage.. boje sie ze nasze niepowodzenia to tylko moja wina a moze sie okazac ze wogole nie bedziemy mieli dzieci... a jak da mi hormony i znow zaczne tyc?? Najgorsze to jest miec duzo czasu na myslenie...

Z dobrych niusow to tylko to ze mam pokupywane wszystkie prezenty.

Witam sie ... totalnie bez humoru... bo jestem totalnie glupia zjechana itp.itd.. tyle czekania na wizyte u gina a ja rano stwierdzialam ze nie ide bo na 100% powie ze nasze problemy to przez wage.. boje sie ze nasze niepowodzenia to tylko moja wina a moze sie okazac ze wogole nie bedziemy mieli dzieci... a jak da mi hormony i znow zaczne tyc?? Najgorsze to jest miec duzo czasu na myslenie...

Z dobrych niusow to tylko to ze mam pokupywane wszystkie prezenty.
jeeruś no co ty..skąd u Ciebie takie myślenie kochana tylko się dołujesz przez to
zresztą ja też mam stresika przed ginkiem bo twierdzi że skoro mam jedno dziecko to po co tak usilnie się staram o drugie
i bądź tu mądry:dry:

Wlasnie czlowiek ma za duzo czasu aby myslec.. a jak da hormony i przytyje znow a poznie ciaza.. Jakos naprawde boje sie isc.. a moze przez to ze ostatnim razem bylam jak sie staralismy rok.. i ona nie widziala problemu ze to rok... moj M tez mowi ze ak tylko cos napomknie o wasze to wychodzimy.. bo kobiety otyle zachodza normalnie w ciaze...

Zgłosiłam do RODK,pani kazała do sędzi napisać ale tamta ją może tylko zdyscyplinować...cokolwiek to oznacza...
Ja mam zamiar założyć jej sprawę z powództwa cywilnego jak tylko dostanę ten list do ręki.
Ja z Tatą nie mam kontaktu,zimny człowiek z niego ale jest bardzo schorowany i szkoda mi go bo się zdenerwował.Mój brat mi zadzwonił z tymi newsami i powiedział,że Tata o mało zapaści nie dostał... :(((((
Mam doła niesamowitego,płakać mi się chce.

reklama
caro i dobrze mogli by zamknac w kiciu ta babe , boze co za sady i tacy chodza po ulicy... dobrze ze nie ma wladzy rodzicielskiej!! tulam Cie!!!!

a wczoraj sie przestraszylam przeokropnie!!!... ustapilam miejsca w autobusie kobitce kolo 60... i autobus tak stanal deba... ze ledwo sie rurki utrzymalam... i mysle ty glupia babo trzeba bylo siedziec? a jak bym upadla na srodek autobusu? brrr niebezpieczenstwa czychaja wszedzie!!

Do góry