reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
zuzanka, rewelacja!!!!!!!! Tylko zastanawiam się, jak to ma wyglądać formalnie, bo przecież nie przechodziliście żadnych procedur jeszcze....Ale mam nadzieję, że te wszystkie prawne przeszkody się uda pokonać. A jak mąż na to? Nie jest przerażony trochę?;-)

Cześć Mama :)

Zuzanko - trzymam kciuki za adopcję &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A do mnie wczoraj przyszła @. Nie jestem zdołowana, bo na razie się zabezpieczamy, więc inaczej być nie mogło. Powiem, że nawet jestem zadowolona, bo gin powiedział, że po poprzecinaniu zrostów @ bedzie obfitsza i jest! Wniosek: zrosty się nie odnowiły :) Jest więc nadzieja, że po histeroskopii zabiegowej problem nie powróci, usunął pozostałe zrosty, które nie mogły być teraz usunięte i ... jak M nie spęka, to podziałamy :)

Buźka dla wszystkich

Mama - bo ja uparciuch jestem :) Mnie ciężko dobić. Ja za punkt honoru poczytuję sobie powstawanie z klęczek :) Musi być dobrze i już :)

reklama
dziekuje i nawzajem... Mama zmienilas awatarek i bedziesz mi sie mylila ;(

Zjola no to nic innego nie pozostaje jak trzymac &&&&& jak juz zrosty usuna!!

wczoraj w domu posprzatalam a teraz zostalo dekorowanie ale jeszcze musze skoczyc do sklepu moze fajne ozdoby wyhacze... tylko M mi znow samochod zabral a bez niego nie chce jechac do miasta wiec musze sie zadowolic tym co mam w sklepie w poblizu :)

Do góry