reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Carola- zebrało mnie na wymioty jak na to patrzyłam i musiałam przełączyć!!!!!!!
c004.gif
c004.gif
c004.gif
c004.gif
c004.gif
c004.gif

reklama
o no to dobrze że nie oglądalam tego... brrrrr też mi się cos w srodku skręca widząc cos takiego

dziewczyny co u was? mama jak samopoczucie?
m rozłożył łozko w salonie i spi- znaczy że cos go choróbsko rozkłada!

cześć dziewczyny ,muszę Wam powiedzie coś ważnego do powiedzenia ,sorki że tak wpadam ale byłam u gin i tak w ogóle to wszystko dobrze ,ze mną ale powiedziałam jej ,że staramy się o adopcję od nowego roku ,a Pani dr powiedziała ,że 6 grudnia przyjęła poród dwójki dzieci chłopczyka i dziewczynkę i są oddane ,matki się zrzekły i na chłopca Mikołaja już się zgłosili rodzice a na Mikołajkę nie ma i w poniedziałek idziemy ją zobaczyć :-):-):-) i mamy duże szanse ,żeby niunię zabrać do siebie:-D:-D:-D

jestem już nie zaglądałam bo zmarł mojego M wujek :(

jerra przykro mi z powodu @
a u mnie dzisiaj zaczyna sie gorący okres w łóżku:)

hahah Lopop ja mam dopiero 9 dc wiec goracy okres sie dopiero zaczyna :) Ja tam mowilam o caloksztalcie ze zawsze jak mam nadzeje na fasolke to tescik i zaraz @ przychodzi :) A @ to z tego co pmietam ma Kwiatuszek i Carola. Ja mam nadzieje ze 2 lata to magiczna linia i wkoncu zaskocze :)
Wspolczuje smierci wujka!!!!!

Co dpo farbowania ja zawsze farbuje w domu na jasny blond 8nie platyne) i jest oki... ale raz poszlamm do fryzjerki i dup... tak mi pofarbowala ze wlosy zaczely sie lamac dlatego nie dziekuje :)

Carola.. ja wypilam dzis litr kawy posprzatalam dom.. i tez dostalam mega migreny wiec wiem co czujesz i lacze sie w bolu... glowy :)

Mmmmm.... wracaj do nas.. napisz co u Ciebie...

A co bylo w Interewncji???

Ja ogarnelam wszystko wszystkie szafki ... zostalo mi tylko wyprasowanie obrusow do jadalni, przystrojenie mieszkania i poskladanie sterty ciuchow... a i wyrzucic smieci.....

cześć dziewczyny ,muszę Wam powiedzie coś ważnego do powiedzenia ,sorki że tak wpadam ale byłam u gin i tak w ogóle to wszystko dobrze ,ze mną ale powiedziałam jej ,że staramy się o adopcję od nowego roku ,a Pani dr powiedziała ,że 6 grudnia przyjęła poród dwójki dzieci chłopczyka i dziewczynkę i są oddane ,matki się zrzekły i na chłopca Mikołaja już się zgłosili rodzice a na Mikołajkę nie ma i w poniedziałek idziemy ją zobaczyć :-):-):-) i mamy duże szanse ,żeby niunię zabrać do siebie:-D:-D:-D

'Rewelacyjna wiadomosc!!!!!!! Trzymam kciuki zeby Wam sie udalo!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

oby kochana ,oby ja nawet nie wiem jak to będzie się wszystko toczyło i jak to jest z dzieckiem ze szpitala ?nie znam ,żadnych jeszcze procedur.........ale strach mnie ogarnia ........ja już bym ją chciała zobaczyć i zabrać.........

reklama
Do góry