reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

zuzanka - przeczytałam Twojego posta i już nic więcej mnie nie zainteresowało:))) Cudownie!!!! Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po waszej myśli!!! Ale byłoby pięknie!

Carola - bardzo ładnie wyglądasz!!!!

reklama
hej dziewczyny
oj będzie trochę się działo z tą adopcją ,trochę się boję ,że się nie uda ,mąż bardzo by chciał i wspiera mnie ,tez nie może się doczekać poniedziałku ,aż się dowiemy co i jak ....wykończy mnie to czekanie.........:sad:najgorzej jest ta nie wiedza ,że człowiek nie wie co musi zrobić żeby zabrać to dziecko do siebie
wiem tylko tyle ,że jak matka zrzeka się dziecka i wskazuje nas jako rodziców to możemy zabrać od razu dziecko do siebie jeżeli się godzi sąd i matka

Zuzanko bądź cierpliwa:)
Ninka dostała super nagrody (gra,książkabajki) a i Oliwia się załapała na najnowszy Monopol:)

Kurde wróciliśmy do domu i jakiś pies przez ogrodzenie dopadł naszą sunię...będą kundelki:(((((((
Tak mi się wydaje bo okolice intymne miała oblepione czymś co wygląda na nasienie....ehhhhhhhh:wściekła/y::no:

Ciekawe jak Błonka po wizycie u ginka...
Mama Ty za tydzień testujesz?
Mi dzisiaj przylazły testy o czułości 10...nie wiem po co:(

reklama
Do góry