reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
No właśnie nic nie mam w domu,w aucie mam jakiś Bioprazol,ale nie działa od razu tylko po 2-3 dawkach (co 6h),zaraz mąż wróci to łyknę...ale mnie piecze,matkooooo:szok:

melduję się ponownie :) pewnie nie długo posiedzę, bo męża mam dziś w domu od 19 (a to się zdarza raz na pół roku!), więc pobaraszkujemy pewnie ;)
wikulaa, a dlaczego aż trzy razy? Matko, skąd kasę na to brać? zrobię na razie raz, a jak mi się uda załapać do lekarza na nfz, to moze przynajmniej część badań będzie ze skierowania...
zresztą, w poniedziałek mam rozmowę w sprawie pracy:-), więc może będą w końcu pieniążki na lekarzy, kliniki...
Ja też zawsze na koniec cyklu mam nadzieję, że tym razem sie udało, a potem.... Ech, wiecie o co chodzi :-(
Bree - myslałam, że szybko mi pójdzie z tym czytaniem, ale jak w takim tempie będą dochodzić nowe strony... :-D Na razie nie pracuję, więc mam duuuużo wolnego czasu na czytanie :) Z całego serca gratuluję fasolki!!! Dzięki za rady w sprawie badań ;)
mama - to my na jednym prawie etapie cyklowym (dziwinie to słowo brzmi...hm), ja też działam z nadzieją, że to TERAZ :)
kahaka - zgadza się z tym PRL :) właśnie to był mój pierwszy od zawsze taki dziwny cykl... W ogóle od jakiś dwóch lat zmieniły mi się cykle. Kiedyś jak w zegarku co 28 dni, zawsze z rana. A teraz? Ledwo zdążam sie zabezpieczac przed zalaniem, bo nigdy nie wiem kiedy dostanę. Poza tym kiedys miałam dość obfite kilkudniowe @, a teraz plamienie pierwszego dnia, drugi taki trochę bardziej obfity, trzeci taki sobie, a czwarty to znów tylko plamienie. Dziewnie jakoś
kwiatuszekq - dzięki :) Witam również :)
Bonka - jak się czujesz? Jakieś nowe objawy? Odrzuca Cię od jakiś potraw, zapachów?

a na zgagę to chyba mleko pomaga... Tak przynajmniej robiła moja koleżanka, jak była w ciązy i nie bardzo mogła nic innego

marcysiu, poki co mam piersi wieksze niz grejpfruty i bolące, ciezkie... a co do jedzenia to jem normalnie tylko mniej bo nie chce mi sie i ketchup mi smierdzi i jest słony...

reklama
Do góry