reklama
E
EEnil
Gość
Z Ninką mi wyszedł mega słaby bladzioch na przełomie 4/5tc,wtedy cykle miałam chyba jako tako w terminie
E
EEnil
Gość
Może od leków?Może dlatego,że luteina @ nie wywołała a ja ją biorę po przerwie dalej?Może powinnam odstawić?Nie wiem.
Załamuje mnie to.
Pytałam o tą implantację bo miałam lekkie plamienie środa/czwartek tydzień temu...test robiłam sobota/niedziela/poniedziałek...więc gdyby coś to by wykazał ciążę.
Załamuje mnie to.
Pytałam o tą implantację bo miałam lekkie plamienie środa/czwartek tydzień temu...test robiłam sobota/niedziela/poniedziałek...więc gdyby coś to by wykazał ciążę.
Aleksandra:)
Zaangażowana w BB
Carolineee_ ja jestem z Gliwic
caro - no właśnie, a ja w ciążę zaszłam w dni niepłodne, pod koniec cyklu, a owu miałam 12-13 d.c. wg monitoringu i co ???? Jajco !!! ;-) zrób betę
Dziewczyny lekarz to tylko człowiek, usg to tylko maszyna .... Ja już lekarzom nie wierze. A już napewno nie potym jak "zaopiekowali się" moim tatą ... Owszem, pójdę , posłucham, ale juz nie robię tak jak kiedys , że bezgranicznie ufam ...
laski pamiętacie, jak ostatnio jadłam cukierka ze sklepu i robaczek sobie pełzał ????
Dziś jem sobie makowca z piekarni , a tam glisdeczka nosz kur !!! Ja to mam szczęscie do robali !!!
Dziewczyny lekarz to tylko człowiek, usg to tylko maszyna .... Ja już lekarzom nie wierze. A już napewno nie potym jak "zaopiekowali się" moim tatą ... Owszem, pójdę , posłucham, ale juz nie robię tak jak kiedys , że bezgranicznie ufam ...
laski pamiętacie, jak ostatnio jadłam cukierka ze sklepu i robaczek sobie pełzał ????
Dziś jem sobie makowca z piekarni , a tam glisdeczka nosz kur !!! Ja to mam szczęscie do robali !!!
E
EEnil
Gość
Palemko może to znak żeby słodyczy nie jeść))
A na poważnie to pozabijaj ich!
Ja rovię sernik na zimno,z proszku afkorse
A na poważnie to pozabijaj ich!
Ja rovię sernik na zimno,z proszku afkorse
E
EEnil
Gość
Palemko...1/3 michy ciacha przed przełożeniem do formy smakuje nieziemsko za to,polecam
Najlepsze jest to,że na mleku...będę umierać...
Muszę przygotować dziewczyny,jadą do cioci na noc a my na Zmierzch,premiera po północy
Znowu plamienie i różowy śluz....
Dzwonił ginek,mam być o 20.15 w gabinecie,podejrzewa ciążę zagrożoną lub pozamaciczną...jaja.Powiedziałam mu,że testy negatywne...Bez sensu to wszystko...
Najlepsze jest to,że na mleku...będę umierać...
Muszę przygotować dziewczyny,jadą do cioci na noc a my na Zmierzch,premiera po północy
Znowu plamienie i różowy śluz....
Dzwonił ginek,mam być o 20.15 w gabinecie,podejrzewa ciążę zagrożoną lub pozamaciczną...jaja.Powiedziałam mu,że testy negatywne...Bez sensu to wszystko...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: