reklama
E
EEnil
Gość
Zjola 33dc ale byłam u ginka i nie było owulki...dlatego dostałam luteinę,miałam odstawić i powinnam dostać @ i wziąć CLO,miałam lekkie plamienie zamiast tego.Ginek zarządził dalsze branie luteiny po 6dniach przerwy....
Teraz brzuch pobolewa jak na @ o ponad tygodnia,mam śluz,mdłości ale testy negatywne...zresztą skoro nie było owulki to i ciąży nie ma.
Teraz brzuch pobolewa jak na @ o ponad tygodnia,mam śluz,mdłości ale testy negatywne...zresztą skoro nie było owulki to i ciąży nie ma.
E
EEnil
Gość
Spoko,ja też nie.
Czekać muszę do poniedziałku,będziemy z ginkiem rozkminiać...
Czekać muszę do poniedziałku,będziemy z ginkiem rozkminiać...
Aleksandra:)
Zaangażowana w BB
Carolie-własnie o to chodzi że jestem na etapie zmiany gina bo ta moja to mnie olewa i sama na własna ręke robię badania i 28 wizyta u ginekologa-endokrynloga,moja dała mi tylko skierowanie na uzg i wyszło mi PCO i dostałam od niej skierowanie na laparoskopie sama też wysłałam M na badanie nasienia i jak bede miała wszystkie wyniki to endokrynolog powie mi co dalej bo tak od razu na laparoskopie to trochę dziwne jeszcze czekam na wyniki cytologi
Aleksandra:)
Zaangażowana w BB
ZJOLA- sto lat ja skończyłam kolejny roczek 11,11 to tak jak ja jestes skorpionem :-)
reklama
Podziel się: