reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

zjola - Wszystkiego co najlepsze!!!!

Carola - oj niedobrze z tobą kochana... ciekawa jestem o co chodzi??

Kahaka - mi mój gin mówił, że w ciąży ciężko jest wypić tą glukozę, ale można do niej dodać kilka kropel cytryny, ja tak zrobiłam (zarówno lekarz jak i panie w laboratorium powiedziały, że to nie zaburza wyniku)

reklama

A nie prawda, bo 3 skorpionki :-D:-D:-D

zjoluś - 100 lata 100 lat !!!:tak::-)

alesksandra - witaj :)

o 17 mam gastrologa, pewnie dostaę mnóstwo leków i skierowanie na rure :rofl2::eek::crazy:, te leki teraz nie bardzo, jak się staramy, ale epiej, żebym sie teraz podleczyła, a nie jak juz będę ( jakims cudem oczywiscie) w ciąży

dupa jaś :)

wizyta - 100 zł
leki - 70 zł
plus badania krwi - nie wiem ile ? .... żyć nie umierać :))

Żółć mi się dostała do żołądka, dlatego mam żółty język i całą resztę innych cudów :(
Mam jeść tablety i za dwa tyg do kontrooooooooli :)
caro - m sie tez kiedys coś z cyklem popsuło, wzięłam lutkę i dostałam normalną @ po kilku dniach, a co u Ciebie to nie wiem, kurde testy negatywne, a objawy można by pwiedzieć ciążowe

Mada faka zjadłam śledzia, nigdy nie jem śledzi .... ale on tak pachniał ...

mmmmm - kupiłam sole, znaczy filet z niej ;) co mam z nią zrobić, wiesz może ?

Palemko...no właśnie.Dzisiaj spędziłam dzień w pidżamie,jak szłam palić to zarzucałam kurtkę rozpiętą,jak mi zamek ocierał się lekko o sutki to myślałam,że zwariuje,bolało.
Nie wiem co robić.

Carola - a może zrób betę, będziesz miała jasną sytuację co do ewentualnej ciąży...

Palma - ja to filet z ryby lubię w panierce smażony na patelni:))

reklama
Witam :)
Oj zniow mnie nie bylo troszku ale nadrabiajac nie natknelam sie na zadna fasolke (oprocz tej po bretonsku gotowana przez Mmmm.. a wczesniej Carole)

U mnie dzis jst 14 dc, ale owulki jeszcze nie ma a przynajmniej tak wskazuja testy choc jajniki dokuczaja mi 2... raz z jednej raz z drugiej... wkoncu odezwal sie mi lewy jajnik noze zaczol wkoncu robote obibok :)

Zoja i Aleksandra wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!

Do góry