reklama
A ja kawkę dopiero teraz dopijam.
O 8;15 rano moja siostra mi zadzwoniła, że o 9 sa dni otwarte u jej syna w przedszkolu i cooooo ?????????
Prośba : mogłabyś przyjsc, bo my w pracy ???
I co ??? I kochana ciocia w try miga wskoczyła w galoty i pojechałaaaaaaaaaaa
No i wróciłam, uśmiałąm się bardzo )
A teraz robię kapusniaczek )
Wiecie co ? Jajnik mnie lewy kłuł pierwszy raz od pół roku Ja juz sama doszłam do tego, że ja moze i mam zrosty, ale w prawym jajniku, dlatego, że tylko on mnie zawsze kłuje i zawsze z niego jest owulka. Niestety nie pamiętam z którego miałam owu w kwietniu jak zaszła, ale jeżeli z lewego ( to może wnim zrostów nie ma ) ludu !!! Może się uda
ewcia - ta Twoja kawa jest hipnotyzująca
zjolencjusz - zjedz coś
O 8;15 rano moja siostra mi zadzwoniła, że o 9 sa dni otwarte u jej syna w przedszkolu i cooooo ?????????
Prośba : mogłabyś przyjsc, bo my w pracy ???
I co ??? I kochana ciocia w try miga wskoczyła w galoty i pojechałaaaaaaaaaaa
No i wróciłam, uśmiałąm się bardzo )
A teraz robię kapusniaczek )
Wiecie co ? Jajnik mnie lewy kłuł pierwszy raz od pół roku Ja juz sama doszłam do tego, że ja moze i mam zrosty, ale w prawym jajniku, dlatego, że tylko on mnie zawsze kłuje i zawsze z niego jest owulka. Niestety nie pamiętam z którego miałam owu w kwietniu jak zaszła, ale jeżeli z lewego ( to może wnim zrostów nie ma ) ludu !!! Może się uda
ewcia - ta Twoja kawa jest hipnotyzująca
zjolencjusz - zjedz coś
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
laski jest ktos moze kto w poznianiu robil badanie nasionek na polnej?
Aleksandra:)
Zaangażowana w BB
Hej Mama pytanko czytam po necie kiedy najlepiej zrobic badania hormonalne i wszędzie piszą inaczej chce zrobić fsh i LH piszą że 3 dc,gdzie indziej piszą że między 4-7dc ja jestem w 2dc i teraz juz sama nie wiem ?
reklama
Podziel się: