reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ja mam MIXA, właśnie jazdę zrobiłam i już włączyli.
Muszę wstać bo za godzinę jadę z Oliwką do psychologa,potem mam kosmetyczkę,zastanawiam się jakie paznokcie na ten pogrzeb...miałam w planach pomarańczowe ale w takiej sytuacji nie wypada...

Wyniki odebrane
Jestem rozczarowana i czuje się olana przez moja lekarkę, a w zasadzie oszukana. Płace krocie, a w zamian co otzrymuję?
Pojechałam odebrac wyniki męża, które chyba nie są najlepsze, lecz nie znma się na terminologii medycznej.
Przy okazji pani dała mi wyniki cytologii, które juz nałam, a raczej tak mi się wydawało.
Moja pani doktor powiedziała mi, ze nie musze ich odbierac, ona mi odbiezre i przesle na meila. I tydzien temu dostałam meila z napisem cytologia prawidłowa.
A na tej , którą mam jest napisane, klasyf.Pap : II, opis: zapalenie bakteryjne.
I co ja mam teraz sobie myśleć?
No chyba, że taki wynik to norma !!??
Dzwonię do niej, ale nie odbiera.

nagapalma - a masz normy podane na wynikach męża??? Jeżeli tak to wstaw je tutaj:))
II grupa cytologii jest ok, tylko myślę, że na te bakterie powinnaś coś dostać, jakieś leki dopochwowe...

WItam sie
Kochanie ja tez mialam liczne bakterie przy cytologii i ginka powiedziala mi ze tego sie nie leczy,bo bakterie to naaturalne srodowisko...no chyba ze sa jakies groźne to wtedy gin o tym informuje:tak: tak mnie to wyjaśniono:tak:
Wstaw wyniki meza to porownamy sobie:*

suzi, wikula - nie umiem od rana nic wstawić, wyskakuje mi jakis URL czy coś takiego i nie da się !
Najbardziej niepokoją mnie te kryteria morfologii wg. Krugera.

reklama
suzi - no właśnie prawidłowych : 6
uszkodz, szyjki : 44 formy niepraw. : 94 uszkodzone witki : 13 uszkodzone główki : 88 brak ruchu : 30
cała reszta parametrów wg mnie okej: tzn ilość plemników : 119 ml, a w ejakulacie : 238 mln , ogólna ruchliwosc 70, ruch A , B 60

na chłopski rozum wynika - że jest ich owszem dużo i że są ruchliwe, ale mało wratościowe ( na podstawie Krugera)

Do góry