reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
niunia - niestety nie :(
ps. Gdzieś Ty była, jak Cię nie było ??????

Działo się wiele, cały czas komplikacje po urazie nogi, za tydzień zaczynam rechabilitację. Jak wróciłam do pracy tak z niej wyjść nie mogłam, na urlopie nawet nie zerknełam na kompa a poza tym teraz prócz tarczycy doskwiera mi również brzuszek, ostre bule zaczynają się po @ apogeum 12, 16 dc około 20 dc mija, albo lepiej żec uspoakja się i tak w k ółko, nawet nie mam ochoty na starnka

a tak w ogóle moja stara/nowa pasja zdominowała mnie całkowicie, teraz zaczynam robić sweterek dla mojej bratanicy, ma 2,5 roczku a ubranka już nosi na 1.4cm.
Pa wpadnę jutro.

Ostatnia edycja:
caro - a no tak, zapomniałam

I co zjadłam te ochydne pyzy i mam zgage od dwóch godzin :( nigdy wiecej gotowych produktów

dziewczyny co tu tak pustooo ???

Byłam dzisiaj u ginki. Pobrała mi wymaz z kanału szyjki, żeby sprawdzić kontrolnie. Jak mi test owulacyjny wyjdzie pozytywny to tego samego dnia późno w nocy mam współżyć i potem z samego rana mam przyjechać, ona pobierze śluz, żeby sprawdzić czy nie ma przeciwciał. wtedy będę już po kompleksie badań...
Dostałam też metformax 2*1 tabletkę. Ale ponieważ jutro mam ciężki dzień, to zacznę go brać dopiero w środę, bo on może powodować dość uciążliwe skutki uboczne...

Carola - naprawdę zalatny dzien miałaś!! A prezent pierwsza klasa!! Mała na pewno będzie wniebowzięta!!!!

Niunia - dalej się męczysz z nogą?? Strasznie współczuję!!!!

strasznie mnie dizsiaj boli głowa, mam nadzdzieję, że nie na zmianę pogody...

nagapalma widzę że ty też tylko własnorobne jedzonko preferujesz ja też
carola zazdroszczę powera:-D
niunia witaj:)
suzi wykorzystaj ten czas na byczenie sie bo potem może być tylko pranie i prasowanie i karmienie:happy::happy: non stop
wikula udanych boboseksów
niunia mnie ostatnio w @ brzuch zaboli w miejscu gdzie są jajniki i od razu syf wychodzi tak mnie wysypało jak nigdy
nidgy nie miałam syfów a tera mam:-( i to stara baba na 30ści lat

reklama
Kwiatuszek,tak,ma skrócić cykl bo był bez owu i gin zadecydował tak...zwykle mam cykle ok 37-43dni więc chcemy co nieco przyspieszyć,jak dostanę @ to mam CLO wziąć.

Do góry