reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
wrocilam od lekarzy... serducho moje biedne.. mam katykardie albo atychardie.. nie wiem czy dobrze to pisze nawet nie wiem co w koncu mam w kazdym bardz razie i tak bezsensu bo mam dopiero 22 lata a ja mam zmiany w sercu.. kurcze mam dosyc wszystkie choroby swiata do mnie ściągają
icon_sad.gif
okropnie sie dzis czuje... cisnienie tez mam wysokie bo 160 na 95, tetno mi mierzyl takim czyms i mowi ze mam 111 i ze za duzo ? ;/ wymazial mnie tym zelem całą az po pachy i po cyckach ;/ jeszcze nerki ogladal.. kardiolog nerki? ;/
mam zrobic holter EKG, holter RR, EKG wysilkowe, badanie dna oka, endokrynologa zaliczyc i usg tarczycy... iii chyba nie pominelam nic ;/

a co do mojej owu to bedzie prawdopodobnie za 3 dni.. jutro mam sobie podac zastrzyk na pekniecie pecholka, endo 8 mm i w sumie tyle...

Boze jakiego mam dola.. przepraszam za moj humor :(

Kwiatuszek - pamietaj, że przed badaniem musicie mień abstynencję seksualną przez min. 3 a max. 5 dni!:)

Błonka - kurcze nie fajnie masz z tym serduchem, ale dobrą wieścią jest to, że pęcholki rosną, endo ładne, owulka będzie, więc jest spora nadzieja w tym cyklu:)

Caroline - mam nadzieję, że clo dobrza na ciebie zadziała! a brałaś już kiedyś ten lek??? Dostaniesz potem pregnyl na pęknięcie pęcherzyków???

wiki - super my mielismy z 10 dni bez bobosexów, fajnie, że zapłaciłam 300 zł za coś co nie będzie wiarygodne :angry: lekarka powiedziałą mi, ze nie mniej niż 3 dni, ale nie dodała, że nie więcej niż ..... wrrr !!!!

błoneczko - skarbie nie bój się, będzie dobrze, ja mam 27 lat i tez mnie się coś wiecznie czepia.
Powiem Ci , że najważniejsze jest pozytywne myslenie. Życzę Ci dużo zdrówka, a przedewszystkim, bys szybciutko zaszła w upragnioną ciążę :) Podobno ciąża leczy niektóre choroby :))

Pije Imiglikos, któras chętna ?

reklama
wiki - super my mielismy z 10 dni bez bobosexów, fajnie, że zapłaciłam 300 zł za coś co nie będzie wiarygodne :angry: lekarka powiedziałą mi, ze nie mniej niż 3 dni, ale nie dodała, że nie więcej niż ..... wrrr !!!!

błoneczko - skarbie nie bój się, będzie dobrze, ja mam 27 lat i tez mnie się coś wiecznie czepia.
Powiem Ci , że najważniejsze jest pozytywne myslenie. Życzę Ci dużo zdrówka, a przedewszystkim, bys szybciutko zaszła w upragnioną ciążę :) Podobno ciąża leczy niektóre choroby :))

Pije Imiglikos, któras chętna ?

Dlaczego zaraz zakładać, że nie ważny, spokojnie, ja nie jestem lekarzem, tylko tak słyszałam, uszy do góry!
Nadzieja?
Właśnie dostałam wiadomość,że mama mojego brata dzisiaj umarła...pogrzeb w czwartek:(

.....

Do góry