reklama
Cześć babeczki!
Palemko - jeszcze ja jestem
Dzisiaj miałam okropną noc Młody dostał galopującej biegunki i wymiotował, tak, że zarzygał pół pokoju. Sprzątałam od 12 do 2 w nocy. Świetna zabawa, zwłaszcza jak się człowieka ze snu wyrwie.
Młody miał dzisiaj iść na oddział endokrynologiczny na badania. Czekaliśmy 2 miesiące i nici z tego. Dobrze, ze go przerejestrowali na za dwa tygodnie. Po południu padnę pewnie na pysk. Teraz to mnie adrenalina trzyma.
Palemko - jeszcze ja jestem
Dzisiaj miałam okropną noc Młody dostał galopującej biegunki i wymiotował, tak, że zarzygał pół pokoju. Sprzątałam od 12 do 2 w nocy. Świetna zabawa, zwłaszcza jak się człowieka ze snu wyrwie.
Młody miał dzisiaj iść na oddział endokrynologiczny na badania. Czekaliśmy 2 miesiące i nici z tego. Dobrze, ze go przerejestrowali na za dwa tygodnie. Po południu padnę pewnie na pysk. Teraz to mnie adrenalina trzyma.
E
EEnil
Gość
Ewcia,no widzisz,musimy przełożyc niestety bo mała ma dzisiaj rozmowy,psychologów itp a ja jestem wykończona psychicznie
Prezpraszam Cię.
Prezpraszam Cię.
Hej hej
witam się w dobrym nastroju
lopop, hej, u mnie okej :-)
Na kolację pojechaliśmy na sushi. Mniam, pyszne było, tylko szkoda, że tak mało. Dostałam kwiatki piękne (11 sztuk, bo 10 nie wypada...). No i miło było.
Na dziś planów brak, trochę w kuchni posprzątam.
zjolka, współczuję nocki
witam się w dobrym nastroju
lopop, hej, u mnie okej :-)
Na kolację pojechaliśmy na sushi. Mniam, pyszne było, tylko szkoda, że tak mało. Dostałam kwiatki piękne (11 sztuk, bo 10 nie wypada...). No i miło było.
Na dziś planów brak, trochę w kuchni posprzątam.
zjolka, współczuję nocki
E
EEnil
Gość
Kasia ja w ciązy jadłam sushi jak opętana))
A lekarz kazał ostrożnie i tylko z pewnego źródła
A lekarz kazał ostrożnie i tylko z pewnego źródła
reklama
Podziel się: