reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hej!
No skoro nawet Esmeralda zawitała to i ja się przywitam po latach świetlnych nieobecności :-)
Witajcie Weteranki stare i nowe. Podczytuję Was czasami więc jestem w miarę na bieżąco ale raczej nie będę się wtrącać w bieżąca sprawy, żeby czegoś nie przekręcić.

Mmmm no ale Tobie nie mogę nie pogratulować!! Widziałam zdjęcia. Czad!!

U mnie po staremu. Czyli nic. Przeszłam w międzyczasie parę faz: olewania, buntowania się, zwątpienia, obrażania się na Boga, na ludzi i takie tam, ale to pewnie wszystkie znacie.

Teraz mam normalne, zwyczajne doły od czasu do czasu. np wczoraj.

Co do leków biorę Bromka po którym mi spadła prl ładnie do połowy normy. No i progesteron niemal do zera. więc od tego cyklu mam też dupka ale i on nic nie dał. @ nadpływa wielkimi krokami.

Kahaka czytaj czytaj to zaćmienie, bo wkrótce nowy film to Ci jeszcze jedna książka została do przeczytania.

reklama
Bree, babo wstrętna, byś mogła częściej wpadać!
wikulka, ja też uwielbiam, ale dziś chyba zjem tylko takie z krewetką, bo z rybą się trochę boję...Te krewetki to na pewno gotowane, ale ryba wędzona tylko, więc nie wiem, czy to bezpieczne.

Już się wystroiłam i czekam :-)

hey! dziewczyny juz dawno dawno tu nie zagladalam.. ze 4-5cykli;-] takze nadal nie jestem w ciazy:( ogolnie robie teraz ostatnie IUI i szykuje sie do in vitro. chyba musze byc niedrozna skoro nic nie wychodzi. Niby jeden mam drozny ale kto wie. Ale ostatnio wyszla mi druga kreska na ciazowym tylko bardzo slaba i sutki mnie bolaly i dwa cykle temu tak samo. Ale nie zrobilam sobie bety bo lecialam i nie bylo kiedy takze nie moge byc pewna, ze to bylo to. Dzis mam 1dc ... licze na to, ze tym razem sie uda...

widze po wykresach, ze troche z nas zafasolkowalo:)) oby Nam wszystkim sie udalo:))

hehe dzisiaj dzien powracających !!! :-):-)

dziewczyny zagladajcie częściej :):tak:

palu - mam nadzieje, że uda się w tym ostatnim cyklu :) a co do sutków, to był jeden z niewielu moich objawów, ale jak nie byłam , to tez mnie kiedys bolały , wiec nie ma co ... Mam nadzieje, ze in vitro Cie ominie :))

no a mnie sutki nigdy nie bolaly tylko przez te dwa razy, ze nie dalo sie dotknac taki bol no i jeszcze klocie w podbrzuszu

reklama
Do góry