reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
carola mi owu i tak nic nie daje... zero szans... nie uda sie i tak... to tylko tak sprawdzam zeby torbielki nie bylo po clo i jak by cos uroslo to ovitrelle chce.. ja moze bede szanse miala po laparo...

U mnie endo ok...ale problem z owu....albo przerastają pęchole albo nie rosną... :((((
Zobaczymy w następnym cyklu,kurka,musi się w końcu udać.Błonka,Tobie też!

kobietki a mam pytanie, moglybyscie sie swoich ginow zapytac czy po elektrokauteryzacji jajnika hiperandrogenizm sie zmniejszy i czy beda szanse na dziecko? bo owu po lekach mam ale ten hiperandrogenizm ;/ nie wiem juz jak sie ratowac...

reklama
Błonka - Ekspert: Lekarz Magdalena Parys Odpowiedź eksperta: Witam! Zbyt wysoki poziom hormonów płciowych męskich, czyli hiperandrogenizm, u kobiety może utrudniać zajście w ciążę. Wiele zależy od nasilenia zaburzeń. Najczęściej można je leczyć, przyjmując odpowiednie preparaty hormonalne. Leczenie to umożliwia zajście i utrzymanie ciąży.
A czy ty masz zespół policystycznych jajników? Jak by, co to znalazłam coś takiego : Ginekologia i Po�o�nictwo - lek. Jerzy Skotnicki :: Zesp� policystycznych jajnik�w - PCOS
[url]http://www.rodzinko.pl/pcos/340-s-ow-kilka-o-pcos.html

[/URL]

Ostatnia edycja:
Do góry