reklama
witam aurora. fajnie, ze zechciałaś do nas dołączyc.życze owocnch staranek...Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie ciepło [emoji4]o dzidzie staramy sie juz 5 miesiac... Nie wiem co sie ze mną dzieje przed staraniami wszystko było jak w zegarku i brak jakichkolwiek bóli piersi, podbrzusza itd. A odkąd sie staramy to w każdym miesiącu działy sie ze mną rożne rzeczy : bóle piersi, silne bóle jajników i podbrzusza, stan podgorączkowy, w 4 miesiącu miałam nawet silne osłabienie przez 5 dni po 7dpo, ze aż wylądowałam na pogotowiu i do tego miałam plamienia 10 dpo - myślałam, ze to implantacyjne ale nic z tego [emoji17] w tym miesiącu jak narazie cisza a jestem w 9 dpo [emoji6]
Witam dziewczyny dzis zaczynam nowy cykl. niestety dostałam @. po duphastonie @ dostaje zawsze na 3 dzien rano. dzisiaj sie zdziwłąm bo dostałam wieczorem. juz mialam nadzieję, ze moze sie udało pomimo, ze lekarz w tym cyklu nie dawał mi szans. no ale niestety przyszła wredota....ale nadzieja zawsze umiera ostatnia...
bertha
Fanka BB :)
Cześć Jaka!! Powodzenia!! powiedz cos o sobie - czy staracie sie o pierwszego dzidziusia, ile masz lat i który teraz masz dc lub dpo?Witam wlasnie zaczynamy starania o dzidziusia wiec postanowilam do Was dolaczyc. Mam nadzieje ze wszystko jakos sie uda bo mialam male problemy z prolaktyna. Biore jednak leki i wszystko jest ok
G
Gość
Gość
Bertha ale niemilo sie na tamtym watku zrobilo, az nie chce sie tam zagladac. Ja sie przenosze na ten.
G
Gość
Gość
A robilas badania hormonalne i tarczyce? Bo to podstawa i na nfz zrobisz.Dziewczyny jak uważacie czy powinnam sie zgłosić na jakieś badania czy na razie nie zaprzątać sobie tym głowy ? Moze zadbać tylko o spokój i po prostu sie starać ?
Jaka witaj! [emoji4]
G
Gość
Gość
Witajcie nowe dziewczyny, rozgosccie sie
reklama
G
Gość
Gość
Lux a Ty gdzie zaginelas???
Podziel się: