reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Aniolkowa, zycze Tobie udanego urlopu, mam nadzieje ze badania go nie zdominuja i bedziesz mogla sie choc troszke odprezyc i naladowac pozytywna energia i samopoczuciem. Pewnie juz sie nie mozesz doczekac urlopu, ja juz tez ponad rok nie bylam w Polsce i teraz odliczam dni do wrzesnia.
Zuziu, a my jednak z mezem nie moglismy sie powstrzymac :zawstydzona/y: przytulanka byly w 9dc, teraz czekam na pozytywny test owulacyjny. Celibat chyba nie dla nas :-) ale do polowki cyklu pare dni, maz sie zregeneruje:-)
Milego wieczorku dziewczyny

joasia nie przejmój sie tym, że przytulanka były szybciej, moim zdaniem to dobrze, nie mozna sie tak spinać i trzymac sztywno wyznaczonych dni, trzeba to takze robic wtedy kiedy jest na to ochcota, a nie tylko wtedy kiedy trzeba;-):tak: A żołnierzyki napewno zdążą się zregenorowac i będe gotowe do boju!!!!:-D

Aniolkowa.mama no to jeszcze raz milego urlopowania przede wszystkim sloneczka kazdego dnia:) I nie martw sie na zapas - moze ten zabieg bedzie wczesniej niz mowisz... a jesli faktycznie masz okazje zrobic sobie jakies badania w Polsce to idz smialo:)

Roxii pamietaj mysl pozytywnie!!!:) A z urlopem to sie jeszcze naurlopujemy:)) Chociaz ciezko jest bo ciagle trzeba wszystko ukladac pod te nasze staranka:)

Joasiu81 - he he no takie przytulanka kiedy nie mozna sa najlepsze hihihi:) Zawsze jak nie mozna to sie chce :))):-D

Milego wieczorku

Roxii, pewnie ze sie nie przejmuje, a nawet sie wyluzowalam :-) do owulki pewnie jeszcze pare dni. Ale swoja droga dziwnie bo ostatnio juz w 9dc test pokazal buzke, a dzis 10dc i nic, pozmienialo sie. W ogole ten ostatni cykl byl krotszy o dzien niz zwykle, ale mnie to nie martwi bo odchylenia sie zdarzaja, wazne ze 27/28 dni.
Zuzia, owoc zakazany lepiej smakuje :-)

ze mnie to prawdziwa blondynka, testy owul zamist robić w godzinnach normalnych robiłam z pierwszego porannego moczu. nie dziwne ze mi wychodziły negatywne.:):):):):) dobrze ze bzykanko było często. no ale nic, za dużo miałam na głowie. Tak więc nie wiem czy miałam tą owulacje czy nie, dzisiaj jestem 18dc i zaczełam krwawić, więc zaczne brać luteine. jak nie zaskoczyło to dostanę okres. W następnym cyklu sie przyłoże. muszę sobie okres troszkę wyregulować o niechcę dostać jak pojadę na urlop.
Tym które jadą na ulop życzę udanego wypoczynku.
Roxxi trzymam kciuki.:)

Agnieszkakk ciesze sie ze urlop udany no i ze wracasz do nas jako staraczka:) No i trzymam tez kciuki za nowy domek:)
Zuzia witaj ponownie:)
Zaglądaj jak tylko znajdziesz chwilę :tak:
Staraczką jeszcze nie jestem ale może będę w przyszłym roku,czas pokaże ;-)
Aga w takim razie trzymam kciuki podwojnie, mowisz i masz!!!:-)
Roxii super,wielkie dzięki :-)

Agnieszka mamy podobne plany na przyszły rok:-)
eee to super :-) życzę oby się spełniły :tak:

A co tu taka cisza:szok: wszystkie sie urlopują i nie ma komu pisać:sorry2: halo odezwijcie się ktos, co tam słychać dziewuszki??
U mnie narazie nic ciekawego sie nie dzieje, czekam spokojnie na owulke i wtorkową wizytę:tak: Zakupiłam z ebaya testy owu zeby sobie prywatnie kontrolować owu, ciekawe czy sie pokryje z tym co mi wybadają w klinice:-p
Zuzia jak tam u Ciebie? podjęłaś juz decyzje o zabiegu??? Kiedy miałabyś go mieć i kiedy wizyta w klinice? Będę tam polowac na Ciebie może się spotkamy, bo ja tam teraz będę często ;-)

reklama
hej. a my na Tyrolu w Austrii. bylam tak zmeczona podroza/wrazeniami ze nie bylo przytulanek od kilku dni ;-) ale byla tez @, wiec za chwilke dojde do siebie...

mielismy dzis cudny dzien... dluuuuugi spacer wyznaczona trasa 8km... z widokiem na Alpy... cjcialabym mieszkac w Austrii... ehh

teraz pisze... siedze w namiocie...deszcz napiernicza hahaha mam nadzieje ze jutro bedzie ladnie... nawet burza sie przyplatala :-)'

kocham takie wakacje!!!!!!!

buziaczki staraczki

Do góry