reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

:szok: o matko nawet nie wiedziałam że tam trzeba płacic:szok: ehh ale zdzierają z ludzi:wściekła/y: w takim razie za miesiąc będę musiała sobie wykupić tak???:crazy:
A własnie moze wiesz jak wkleić ten wykresik z 28 dni??
Z góry dziękuję:-D

Roxii nad wykresem jest taki link czy cos :happy: gdzie jest napisane ' kody do wklejenia w stopkę forum' ten kod kopiujesz i wklejasz tam gdzie suwaczki masz

nie koniecznie :-):-) zawsze mozna zalozyc kolejne konto na inny e-mail :-):-):-D:-D

hehe dobre :-Dja na to nie wpadłam:-D:-D

tak an 28 dni mam,
A ja dzis zakupilam na ebay pre-seed plus do tego gratis 15 testow owulacyjnych i 5 ciazowych zalacilam 12funtow
Cos mi sie wydaje ze w tym cyklu owulki nie bedzie:-( no byl ten niby skok ale moze juz termometr byl zepsuty
13d.c-36,6
14d.c-37,3(byc moze i w tym byl juz sie psul)
15d.c-35,8(w tym dniu zepsul sie termometr)
16d.c-36,55(zmiana termometru)
17d.c-36,58:-(
tak to wyglada

mozliwe ze bedziesz miała później owulke, wklej tez swój wykres:tak:

reklama
Roxii nad wykresem jest taki link czy cos :happy: gdzie jest napisane ' kody do wklejenia w stopkę forum' ten kod kopiujesz i wklejasz tam gdzie suwaczki masz
No to wiem ale który kod trzeba wkleić ten BBCode czy HTML? a poza tym ja już próbowałam tak robić i nic:crazy: może ja cos źle robie?? gdzie dokładnie mam wkleić ten kod? moze mi ktoś mniej więcej to wytłumaczyć bo naprawdę próbowałam już na różne sposoby i nic...:-(

No to wiem ale który kod trzeba wkleić ten BBCode czy HTML? a poza tym ja już próbowałam tak robić i nic:crazy: może ja cos źle robie?? gdzie dokładnie mam wkleić ten kod? moze mi ktoś mniej więcej to wytłumaczyć bo naprawdę próbowałam już na różne sposoby i nic...:-(

skopiuj ten kod BBCode i wklej w sygnaturze najlepiej nad suwaczkiem, jak ja próbowałam na poczatku to tez sie nie udawało, i jak wklejałam pod suwaczkiem to tam ocs pisało że za moło miejsca czy cos podobnego i jak wkleiłam nad to sie udało, oczywiscie jak juz wkleisz to zapisz zmiany, mam nadzieje ze tym razem ci sie uda:happy:

Ojojj nie przejmój się mierz dalej moze owulka dopiero będzie ten skok mógł faktycznie być spowodowany zepsutym termometrem, więc mozliwe ze owulki jeszcze nie było i pojawi się niedługo:tak: jak długi masz cykl???
głowa do góry i mierz dalej:-) a testy owulacyjne robisz???
a ja cos mysle ze owulki nie bylo i nie bedzie , mierzyc bede dalej do konca

a ja cos mysle ze owulki nie bylo i nie bedzie , mierzyc bede dalej do konca

mierz mierz :tak::tak::tak: moze bedziesz miec jak mellisa...
wiec trzymam kciuki zeby tempka skoczyla :tak::tak::tak:

ja sie zaczynam czuc okropnie... mam mdlosci bardzo czesto... chodze caly czas glodna... jak sobie zrobie jedzonko to czym wiecej zjem tym bardziej mnie mdli... masakra... i w sumie od wczoraj chodze masakrycznie glodna :-:)-:)-( najgorsze jest to ze nigdy nie wiem kiedy mnie zlapia mdlosci... rano nie mam ale tak po poludniu i wieczorem to normalnie umieram i przed spankiem tez... sie wkurzam bo to tylko mdlosci... juz wole isc sobie zrobic w kibelku co msze i byloby lzej a tak chodze sie i mecze... niestety na razie mam tylko mdlosci i nic poza tym... tragedia... przed ciaza sobie mowilam ze chcialabym miec mdlosci bo nie myslalam ze az tak zle bedzie... myslalam ze to takie fajne bo to taki typowy oznak ciazy ze wszystkie babeczki prawie maja... a teraz ile bym dala zeby ich nie miec... :baffled::baffled::baffled: ahhhhhhhh w ogole przed chwila sie obudzilam... spalam 4 godzinki i w sumie dalej spac mi sie chce... :baffled::baffled::confused::confused:

tak wiec kochane kozystac te kilka tygodni przed owulka bo pozniej to masakra :-):-):-)

reklama
mierz mierz :tak::tak::tak: moze bedziesz miec jak mellisa...
wiec trzymam kciuki zeby tempka skoczyla :tak::tak::tak:

ja sie zaczynam czuc okropnie... mam mdlosci bardzo czesto... chodze caly czas glodna... jak sobie zrobie jedzonko to czym wiecej zjem tym bardziej mnie mdli... masakra... i w sumie od wczoraj chodze masakrycznie glodna :-:)-:)-( najgorsze jest to ze nigdy nie wiem kiedy mnie zlapia mdlosci... rano nie mam ale tak po poludniu i wieczorem to normalnie umieram i przed spankiem tez... sie wkurzam bo to tylko mdlosci... juz wole isc sobie zrobic w kibelku co msze i byloby lzej a tak chodze sie i mecze... niestety na razie mam tylko mdlosci i nic poza tym... tragedia... przed ciaza sobie mowilam ze chcialabym miec mdlosci bo nie myslalam ze az tak zle bedzie... myslalam ze to takie fajne bo to taki typowy oznak ciazy ze wszystkie babeczki prawie maja... a teraz ile bym dala zeby ich nie miec... :baffled::baffled::baffled: ahhhhhhhh w ogole przed chwila sie obudzilam... spalam 4 godzinki i w sumie dalej spac mi sie chce... :baffled::baffled::confused::confused:

tak wiec kochane kozystac te kilka tygodni przed owulka bo pozniej to masakra :-):-):-)
Sandra na mdlosci dobra jest herbata imbitowa ja kupuje twinings ginger

Do góry