reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Zrob jeszcze raz test wtedy może było za wcześnie??? bo my tak naprawdę nie mozemy Ci pomoc, poki nie zrobisz testu to nic nie bedzie wiadomo:tak: Odwagi rób teściora i zobaczymy co z tego wyjdzie;-) Trzymam kciuki:-D
Roxii a co u ciebie ja mam taka nadzieje ze ktorejs z nas w tym cyklu musi sie udac trzymam kciuki za ciebie i melise
Melisy tepka jest super naprawde chcialabym miec taka:-)

reklama
Roxii a co u ciebie ja mam taka nadzieje ze ktorejs z nas w tym cyklu musi sie udac trzymam kciuki za ciebie i melise
Dziekuje za trzymanie kciuków:-D ja za Ciebie równierz trzymam i za wszystkie starające sie dziewuszki:-)
Ja narazie mierzę tempkę i czekam na owulkę zobaczymy jak to bedzie mam nadzieję że uda mi się ją wybadać:confused: musze wkleic mój wykresik tylko nie bardzo wiem jak to zrobić:dry: coś pokombinuję żebyście mogły go widziec i pomogły mi zinterpretować moją tempke bo mam mało doświadczenia w tym:-p
A mellisy tempka rzeczywiście jest ładniutka, miejmy nadzieję że się uda:-)

Dziekuje za trzymanie kciuków:-D ja za Ciebie równierz trzymam i za wszystkie starające sie dziewuszki:-)
Ja narazie mierzę tempkę i czekam na owulkę zobaczymy jak to bedzie mam nadzieję że uda mi się ją wybadać:confused: musze wkleic mój wykresik tylko nie bardzo wiem jak to zrobić:dry: coś pokombinuję żebyście mogły go widziec i pomogły mi zinterpretować moją tempke bo mam mało doświadczenia w tym:-p
Ja tez nie wiem jak swoj wykres wkleic no i zaznaczyc ze zmienilam termometr
Moze dziewczyny nam pomoga:sorry2:

ja też mierzę temperaturę u mnie jak na razie 36.5 - 36.6 więc wyczekuję owulacji. przyszły testy ale poleconym i poleżą na poczcie do poniedziałku.

p.s. ten 28dni.pl to jest płatny?

dziekuje dziewczyny kochane jestescie:-) ja tez bardzo wam kibicuje:-)

Ja tez nie wiem jak swoj wykres wkleic no i zaznaczyc ze zmienilam termometr
Moze dziewczyny nam pomoga:sorry2:

a gdzie ty masz swój wykres w jakim programie?? na 28dni?

ja też mierzę temperaturę u mnie jak na razie 36.5 - 36.6 więc wyczekuję owulacji. przyszły testy ale poleconym i poleżą na poczcie do poniedziałku.

p.s. ten 28dni.pl to jest płatny?

pierwszy miesiąc w 28 dni jest za darmo, nastepne sa płatne, ja wykupiłam na 3 miesiące to kosztuje 33zł mozna wykupic na wiecej ale juz nie pamietam jakie tam ceny były

pierwszy miesiąc w 28 dni jest za darmo, nastepne sa płatne, ja wykupiłam na 3 miesiące to kosztuje 33zł mozna wykupic na wiecej ale juz nie pamietam jakie tam ceny były
:szok: o matko nawet nie wiedziałam że tam trzeba płacic:szok: ehh ale zdzierają z ludzi:wściekła/y: w takim razie za miesiąc będę musiała sobie wykupić tak???:crazy:
A własnie moze wiesz jak wkleić ten wykresik z 28 dni??
Z góry dziękuję:-D

tak an 28 dni mam,
A ja dzis zakupilam na ebay pre-seed plus do tego gratis 15 testow owulacyjnych i 5 ciazowych zalacilam 12funtow
Cos mi sie wydaje ze w tym cyklu owulki nie bedzie:-( no byl ten niby skok ale moze juz termometr byl zepsuty
13d.c-36,6
14d.c-37,3(byc moze i w tym byl juz sie psul)
15d.c-35,8(w tym dniu zepsul sie termometr)
16d.c-36,55(zmiana termometru)
17d.c-36,58:-(
tak to wyglada

tak an 28 dni mam,
A ja dzis zakupilam na ebay pre-seed plus do tego gratis 15 testow owulacyjnych i 5 ciazowych zalacilam 12funtow
Cos mi sie wydaje ze w tym cyklu owulki nie bedzie:-( no byl ten niby skok ale moze juz termometr byl zepsuty
13d.c-36,6
14d.c-37,3(byc moze i w tym byl juz sie psul)
15d.c-35,8(w tym dniu zepsul sie termometr)
16d.c-36,55(zmiana termometru)
17d.c-36,58:-(
tak to wyglada
Ojojj nie przejmój się mierz dalej moze owulka dopiero będzie ten skok mógł faktycznie być spowodowany zepsutym termometrem, więc mozliwe ze owulki jeszcze nie było i pojawi się niedługo:tak: jak długi masz cykl???
głowa do góry i mierz dalej:-) a testy owulacyjne robisz???

reklama
Do góry