reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

no i kochana dzis tepka skoczyla wczoraj bylo 36,6 a dzis37,3:szok: niewiem czy to owulacja czy to to ze w nocy bylo duszno a jak sie przebudzilam to bylam cala mokra:baffled: zobaczymy jutro

to pięknie ci podskoczyła:tak: ja tez w temtym cyklu miałam takie własnie straszne uczucie gorąca bo tak własnie objawia sie nagły wzrost progesteronu - nie u wszystkich oczywiscie,
własnie mozliwe że owulacja juz była, chyba sie staraliscie przez kilka ostatnich dni?? dzisiaj i jutro tez jeszcze podziałajcie;-)
aha no i mierz dalej powinna sie teraz utrzymywać na podobnym poziomie przez najbliższe 11-14 dni a tobie bym zyczyła żeby sie utrzymała przez najbliższe kilka miesięcy:-)

reklama
to pięknie ci podskoczyła:tak: ja tez w temtym cyklu miałam takie własnie straszne uczucie gorąca bo tak własnie objawia sie nagły wzrost progesteronu - nie u wszystkich oczywiscie,
własnie mozliwe że owulacja juz była, chyba sie staraliscie przez kilka ostatnich dni?? dzisiaj i jutro tez jeszcze podziałajcie;-)
aha no i mierz dalej powinna sie teraz utrzymywać na podobnym poziomie przez najbliższe 11-14 dni a tobie bym zyczyła żeby sie utrzymała przez najbliższe kilka miesięcy:-)
tak tak kochana bede mierzyla do konca bo mis ie nawet to spodobalo:-D a serduszkowalismy 9,11, wczoraj niestety nie ale dzis i jutro napewno bedziemy nie nakrecam sie ale zawsze trzeba probowac:-D

tak tak kochana bede mierzyla do konca bo mis ie nawet to spodobalo:-D a serduszkowalismy 9,11, wczoraj niestety nie ale dzis i jutro napewno bedziemy nie nakrecam sie ale zawsze trzeba probowac:-D
No to trzymam kciuki oby się udało :-) ja też zaczełam mierzyć tempkę i mam zamiar kupic testy owu i probowac:tak: U mnie dzsiaj 7dc więc do owulki jeszcze troszkę a Ty działaj kochana, życzę owocnego cyklu:-)

No to trzymam kciuki oby się udało :-) ja też zaczełam mierzyć tempkę i mam zamiar kupic testy owu i probowac:tak: U mnie dzsiaj 7dc więc do owulki jeszcze troszkę a Ty działaj kochana, życzę owocnego cyklu:-)
Ja tez zaczelam od 7 dnia cyklu mierzyc. Kciuki mozesz trzymac;-) ale ja sie nie nastawiam tak jak mowilam wczesniej ten cykl odpoczywamy :-D i zaczesto nie dzialamy :-D

Czesc Dziewczyny to znowu ja, moje piersi sa ogromne przynajmniej 2 rozmiary wieksze niz były, i bola okropnie, przypominam ze okres trwał zaledwie 15 godzin i to było bardziej podobne do plamienia...
oprocz tego nie mam objawów ciazy co to moze byc poradzcie mi prosze :(

zapomniałam dodac ze brzuszek dalej mi sie utrzymuje, jest wydety i do tego purkam cały czas, no i to sikanie szczerze to juz mnie meczy....:( :(

Wiatam kochane. U mnie jak na zlosc chyba termometr mi sie popsul. A temperatura dzis to 35,8 wylaczylam termometr i powtornie wlaczylam i pokazalo sie error i zgasl:-:)-(.
No i tempka tak bardzo spadla:confused:
No i chyba po moim mierzeniu , bo niewiem czy moge zmienic termometr:-(

Ostatnia edycja:
reklama
czesc wiesz co robłam jakos 3 tygonie temu przed tymi plamieniami i wyszedł negatywnie do tego dzisiaj rano jak wstałam to moje sutki były białe i tak jak by były suche. ale sutki mnie n ie bola za to piersi po bokach sas dramatycznie bolące, :-(

Do góry