reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

czesc kochaniutkie

u mnie własnie przylazła wredota:wściekła/y: no ale tego sie juz spodziewałam, zreszta rano temka spadła jeszcze bardziej wiec to była juz kwestia czasu...
brzuch bardzo mnie nie boli tylko czasmi zkłuje coś wiec żle nie jest i jakoś te 3 dni brzeboleje, ciekawe tylko ile bede czekac na nastepną owulke:confused: mam nadzieje ze nie miesiąc....

nietety taka temperatura nie jest wiarygodna:-( o tej godzinie czesto jest juz wysoka, ja czasami jak zaspie albo wstaje wczesniej to dodaje lub odejmuje temperature zeby sie mniej wiecej zgadzało, tak wiec godzina później odejmuje 0,1 stopnia a godzine wczesniej jak zmierze to dodaje 0,1 , według tych obliczen mozna by było twoja temke obliczyc i zaznaczyc na wykresie 36,4 albo jako zakłóconą,
jak jajniki cie bola to owulka moze sie zbliza wiec mierz dalej:tak:

jakimś objawem ciązowym mi zalatuje:-):tak:

dziewczyny ja tylko na chwile wpadłam
zycze miłej soboty
buziaczki:-):-)
Oj kochana tak mi przykro :-( , ale dluugi mialas ten cykl :szok:
A jesli chodzi o mnie to nie robie sobie nadziei bo pozniej boli i to bardzo:-(

reklama
czesc kochaniutkie

u mnie własnie przylazła wredota:wściekła/y: no ale tego sie juz spodziewałam, zreszta rano temka spadła jeszcze bardziej wiec to była juz kwestia czasu...
brzuch bardzo mnie nie boli tylko czasmi zkłuje coś wiec żle nie jest i jakoś te 3 dni brzeboleje, ciekawe tylko ile bede czekac na nastepną owulke:confused: mam nadzieje ze nie miesiąc....
Ojejjj bardzo mi przykro, ehhh szkoda że sie nie udało:-( ale głowa do góry, teraz następny cykl i nastepne staranka w końcu musi się udać:-D trzymam kciuki żeby owulka przyszła szybciutko:tak:
A u mnie dziwna sytuacja, nie wiem o co chodzi:no: przedwczoraj test owu wyszedł pozytywny, śluz był tak jakby płodny tempka 36,4 wczoraj testu nie robiłam bo byłam na małej imprezce:-p a tempka rano była 36,3 no a dzisiaj zrobiłam test i wyszedł jakos dziwnie bo jedna z kreseczek znów jest bladziutka a temka ciągle nie podskoczyła- dziś 36,4:wściekła/y: nie wiem o co chodzi :confused: według testów owulka była a według tempki nie:-( i co ja mam o tym wzsystkim myślec??? Normalnie wkurza mnie to:angry::-(

Ehhh z tego wszystkiego zapomniałam przywitac nowe dziewuszki;-)
Witajcie wioli83 i Aniu32:-) Mam nadzieję ze Wam sie tu spodoba i powspieramy się nawzajem:-D

Ojejjj bardzo mi przykro, ehhh szkoda że sie nie udało:-( ale głowa do góry, teraz następny cykl i nastepne staranka w końcu musi się udać:-D trzymam kciuki żeby owulka przyszła szybciutko:tak:
A u mnie dziwna sytuacja, nie wiem o co chodzi:no: przedwczoraj test owu wyszedł pozytywny, śluz był tak jakby płodny tempka 36,4 wczoraj testu nie robiłam bo byłam na małej imprezce:-p a tempka rano była 36,3 no a dzisiaj zrobiłam test i wyszedł jakos dziwnie bo jedna z kreseczek znów jest bladziutka a temka ciągle nie podskoczyła- dziś 36,4:wściekła/y: nie wiem o co chodzi :confused: według testów owulka była a według tempki nie:-( i co ja mam o tym wzsystkim myślec??? Normalnie wkurza mnie to:angry::-(
Hej Roxii ja Ci nie pomoge niestety dopiero sie ucze :-)
A jak imprezka udana?

hej
dziękuje za miłe przywitanie,ja musiałam czekać 2 latka zanim podanie:-)do mojgo M o baby nabierze mocy, i.... staranka się w końcu rozpoczeły:-Dbędę testować 30 mam nadzieję że pozytywnie
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie

dziewczyny a jaka jest u Was tempka bo ja już rodziłam ale to było tak dawno że nie pamiętam poza tym nie mierzyłam sobie tempki wcześniej...wątpie żeby się udało tak od razu zafasolkować bo ja stale mam jakieś zmiany np jestem drugi raz na urlopie w ciagu ostatnich miesięcy i pracuje na nocki więc śpie w dzień jak mój M jest w pracy a tempke mierze ilka razy w ciągu dnia tak z ciekawości zeby poznać swoj organizm i zawsze mam 37.2-37.3 ale nie wiem na ile przed @ ona zacznie spadać
pozdrawiam

reklama
hej
dziękuje za miłe przywitanie,ja musiałam czekać 2 latka zanim podanie:-)do mojgo M o baby nabierze mocy, i.... staranka się w końcu rozpoczeły:-Dbędę testować 30 mam nadzieję że pozytywnie
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
Czesc Aniu zycze ci zebys jak najszybciej zafasolkowala!najwarzniejsze to pozytywne myslenie mi to sie jakos nie udaje niestety moze dlatego ze chcialabym juz dzis teraz a najlepiej to wczoraj!

Do góry