reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Pyzia przykro mi z powodu pieska! Wiem co czujesz 3 lata temu pożegnałam przyjaciółkę od lat, w zeszłym roku drugiego psiaka , został
Mi jeszcze jeden i mam nadzieje ze bedzie żyła długo
O proszę 3 pecherzyki pięknie
Mi jeszcze jeden i mam nadzieje ze bedzie żyła długo
O proszę 3 pecherzyki pięknie
Witam dziewczyny
U mnie bez zmian Tz jedna kreska ;(
Traz jestem na dupku ( wywołuje miesiączkę ) bo znow nie mam 2 miesiąc , byłam u lekarza i jak @ przyjdzie to mam zaczac brać clo od 3 dnia cyklu przez 6 dni ! Mam nadzieje ze coś mi pomoże ! Byłam w Polsce 3 tygodnie na wakacjach ale juz wrociłam do uk .
Pyzia bardzo mi przykro z powodu pieska . My tez kilka miesięcy temu uspalismy naszą sabcie !!! Miała raka i lekarka zasugerowałam uśpienie bo bardzo się piesek męczył ;( a była z nami jakies 14 lat .
Pozdrawiam reszta dziewczyn
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Traz jestem na dupku ( wywołuje miesiączkę ) bo znow nie mam 2 miesiąc , byłam u lekarza i jak @ przyjdzie to mam zaczac brać clo od 3 dnia cyklu przez 6 dni ! Mam nadzieje ze coś mi pomoże ! Byłam w Polsce 3 tygodnie na wakacjach ale juz wrociłam do uk .
Pyzia bardzo mi przykro z powodu pieska . My tez kilka miesięcy temu uspalismy naszą sabcie !!! Miała raka i lekarka zasugerowałam uśpienie bo bardzo się piesek męczył ;( a była z nami jakies 14 lat .
pyzia-75
Słonko jak miło cię czytać Miejmy nadzieję,że CLO ci pomoże,u mnie zadziałał Teraz tylko czekam czy jakiś pęcherzyk wypuścił jajeczko i czy jakiś plemniczek się do niego dostał Nie mam jakoś żadnych przeczuć,ani na tak ani na nie...Zobaczymy....Witam dziewczyny
A mnie coraz bardziej zastanawiają moje objawy fazy lutealnej. Jestem 8-9 dpo od wczoraj bardzo bolą mnie bimbałki a brzuch jak na @, do tego plecy. Jedynym powodem może być progesteron (duphaston), który biorę od tego cyklu. Część przypomina objawy mojej grudniowej ciąży (wczoraj przyszła taka myśl). I oczy zaczely mi się świecić. Na testowanie jeszcze za wcześnie. Albo znowu się nakręcam
Słonko jak miło cię czytać Miejmy nadzieję,że CLO ci pomoże,u mnie zadziałał Teraz tylko czekam czy jakiś pęcherzyk wypuścił jajeczko i czy jakiś plemniczek się do niego dostał Nie mam jakoś żadnych przeczuć,ani na tak ani na nie...Zobaczymy....
Pyziątko kochana ty moja wiesz że zycze ci jak najlepiej i trzymam za ciebie kciukasy . Z całego mojego malutkiego serduszka wysyłam pozytywne fluidy i czekam na 2 kreseczki od ciebie i pełen szał !!!! .
Asia mnie też zawsze bolą piersi przed @ ale rozwniez bardzo mnie bolały w czasie ciąży . Zrób test może coś juz wyjdzie .
Acha i mnie plecy tez bolały w czasie cięży
Ruda , emka jak wasze kropeczki ? Jak się czujecie dziewczyny . Wiecie już co bedziecie miały ?
Mała czarna co u ciebie ? Jak staranka ? Potrzebuje pomocy jak bierzesz clo ? Też od 3 dnia cyklu ?
Strawbelka kochana co u ciebie ? Jak się czujesz ?
Pozdrawiam was wszystkie moje forumowe przyjaciółki
bertha
Pyziątko kochana ty moja wiesz że zycze ci jak najlepiej i trzymam za ciebie kciukasy . Z całego mojego malutkiego serduszka wysyłam pozytywne fluidy i czekam na 2 kreseczki od ciebie i pełen szał !!!! .
Asia mnie też zawsze bolą piersi przed @ ale rozwniez bardzo mnie bolały w czasie ciąży . Zrób test może coś juz wyjdzie .
Ruda , emka jak wasze kropeczki ? Jak się czujecie dziewczyny . Wiecie już co bedziecie miały ?
Mała czarna co u ciebie ? Jak staranka ? Potrzebuje pomocy jak bierzesz clo ? Też od 3 dnia cyklu ?
Ja brałam raz w życiu i tez od 3dc 1x2 na noc przez 5 dni, bo w opakowaniu jest 10 tabletek wiec wychodzi 5 dni
Asia, obiecująco te objawy wyglądają ja brałam sporo dupka w zeszłym cyklu bo 2x2, i nie miałam takich objawów. Zero bólu cycow. Tylko tempka wyższa niz zwykle w czasie fazy lutealnej. Testuj!!
Ja brałam raz w życiu i tez od 3dc 1x2 na noc przez 5 dni, bo w opakowaniu jest 10 tabletek wiec wychodzi 5 dni
Asia, obiecująco te objawy wyglądają ja brałam sporo dupka w zeszłym cyklu bo 2x2, i nie miałam takich objawów. Zero bólu cycow. Tylko tempka wyższa niz zwykle w czasie fazy lutealnej. Testuj!!
A ja mam brać 1x1 przez 6 dni .
Mnie to cyce zawsze bolą i z dupkiem i bez dupka . Zawsze przed @ i ewentualne w czasie ciązy Haha .
Dziękuję :-*. Na test jeszcze wcześnie. Dziś 9-10 dpo. Temperatura mi skoczyła. Na wszelki wypadek zwieksze Euthyrox. W niedzielę sądny dzień.Pyziątko kochana ty moja wiesz że zycze ci jak najlepiej i trzymam za ciebie kciukasy . Z całego mojego malutkiego serduszka wysyłam pozytywne fluidy i czekam na 2 kreseczki od ciebie i pełen szał !!!! .
A i może to głupie babcine wierzenia, ale oczy mam od wtorku szkliste, ale biorę dupka, może od tego.
reklama
EM Ka
Asia oczy szkliste na ciaze ? oby!
Ovli dziekuje moje maleństwo jeszcze sie nie zdradziło miewa sie chyba dobrze bo czuje juz ruchy od kilku tyg a podlad dopiero w czwartek .
Z clo ja brałam raz od 5-10 po 1, innym razem od 1-5 po 1 i sie udało za każdym razem wiec kciuki by u Ciebie tez poszło
Ovli dziekuje moje maleństwo jeszcze sie nie zdradziło miewa sie chyba dobrze bo czuje juz ruchy od kilku tyg a podlad dopiero w czwartek .
Z clo ja brałam raz od 5-10 po 1, innym razem od 1-5 po 1 i sie udało za każdym razem wiec kciuki by u Ciebie tez poszło