reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja brałam CLO już kilka razy. Raz od 5-9 dnia po dwie tabletki na noc. Potem chyba dwa razy od 3 dnia po dwie na noc,miesiąc temu brałam od 2 dnia po trzy na noc a tym cyklu od 2 dnia po dwie na noc. Zawsze wykorzystywałam jedno opakowanie czyli 10 sztuk.

reklama
Emka a to suoer że u ciebie wszytko ok z maleństwem , pewnie niebawem ujawni się ;) pozdrawiam ;)

Pyzia a dlaczego bierzesz na noc ? Czy to ma jakieś większe znaczenie ? Mi lekarz kazał brać razem z jedzeniem .

I teraz jak mi np urosną te pęcherzyki a nie pękną ? I co w tedy ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli a nie jesteś umówiona na monitoring zeby w razie czego podać pregnyl na pęknięcie ? U mnie np lekarz teraz nie podał bo juz było za duze i miała sie zrobić torbiel a okazało sie ze ciaza ;) ale w poprzedniej miałam pregnyl podany na pęknięcie

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka a to suoer że u ciebie wszytko ok z maleństwem , pewnie niebawem ujawni się ;) pozdrawiam ;)

Pyzia a dlaczego bierzesz na noc ? Czy to ma jakieś większe znaczenie ? Mi lekarz kazał brać razem z jedzeniem .

I teraz jak mi np urosną te pęcherzyki a nie pękną ? I co w tedy ?

U mnie raz na pewno nie popękały i wtedy ginka dała mi czopki na wyczyszczenie żeby się torbiele nie porobiły.Zawsze mam monitoring i podawany pregnyl żeby pękły,choć jak już sie przekonałam pregnyl u mnie nie zawsze był skuteczny.Nie wiem dlaczego mam brać na noc ale tak kazała to tak biorę ;) Oprócz pregnylu,na pęknięcie, jest jeszcze Ovitrelle ale jest znacznie droższy niż pregnyl.

Dziewczyny nie jestem umówiona na monitoring dlatego ze jestem teraz w uk a u lekarza byłam prywatnie w Polsce i on mi przepisał te leki i powedział że jak nie pomogą to mam iś do lekarza w Londynie i sprawdzic te jajniki , tylko tutaj oni mnie nie leczą na PCO tylko na nawracające poronienia !!- skąplikowane to tutaj jest -, ewentualnie bedę musiała iść prywatnie .

Emka wiem , moja koleżanka też chidzi prywatnie w Polsce i ja też bede musiała iść tutaj prywatnie bo na NHS to nie wiem czy do grudnia 2017 się wyrobie a zreszta nie umówili by mnie na wizytę bo on twierdzą ze ja nie ma problemu niepłodności ;( .

Dziękuję :-*. Na test jeszcze wcześnie. Dziś 9-10 dpo. Temperatura mi skoczyła. Na wszelki wypadek zwieksze Euthyrox. W niedzielę sądny dzień.
A i może to głupie babcine wierzenia, ale oczy mam od wtorku szkliste, ale biorę dupka, może od tego.

Taaak ja w ciąży miałam szkliste oczy :D

Ann_ kochana jak się czujesz ?:) Brzuszek zaczyna ciążyć ?:D Ale szybko czas leci :) Nie ?
Dziękuję za pamięć Myszko [emoji8]
Brzuszek już duży, aż sama w szoku jestem jak to szybko mija. To już praktycznie końcówka 21 tc. Prawdopodobnie drugi syneczek będzie.
A u was już staranki wróciły? Jak się czujesz?

Z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać,że z 5 pęcherzyków pękły 3 :) Teraz czekamy czy któryś zadziałał....
Ale super to czekamy czy się udało [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry