Shiira
Mummy'10
@Strawbelka modlę się za Ciebie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierze ze bedzie dobrze trzymam mocnooo kciuki &&&&Wlasnie chyba ustalo, bo teraz jest malo co.
A kolor ten sam.
Czernuszka implantacyjne to napewno nie bylo, bo 9 dni po transferze beta 80, a 11 dni po 173, wczoraj byl 12dpt.Strawbelka-może to imantacyjne. Tak wyglądają plamienia implantacyjne, są takiego lososiowego koloru albo brunatnego. I zazwyczaj wypadają ok 2-4 dni przed planowaną@. Myślę że gdyby coś było nie tak to pewnie by się rozkrecalo a nie wyciszalo. Lez spokojnie [emoji16] i bez stresu. Chociaż wiem że sie nie da
Ja średnio. Kręgosłup to mnie tak boli jakbym miała stłuczony. Czasami coś zakuje w brzuchu ale dopiero po @ tym moim jednodniowym to za wcześnie na owu. Dopiero w środku maja mam owulke. Ale my z moim działamy cały miesiąc. Dziwi mnie to ze pół roku działamy codzienność co drugi dzień i sie nie udało do tej pory.@Czarnuszka88 a jak ty się czujesz?
Aaaaaaa. Ale beta ładnie przerosła w dwa dni to powinno być ok. Uspokoiło się już?//Czernuszka implantacyjne to napewno nie bylo, bo 9 dni po transferze beta 80, a 11 dni po 173, wczoraj byl 12dpt.
Wiec juz dawno bylo po implantacji.