reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Straw cudownie wieści :) dzis tez odpoczywaj :) bedzie dobrze :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Strawbelka-może to imantacyjne. Tak wyglądają plamienia implantacyjne, są takiego lososiowego koloru albo brunatnego. I zazwyczaj wypadają ok 2-4 dni przed planowaną@. Myślę że gdyby coś było nie tak to pewnie by się rozkrecalo a nie wyciszalo. Lez spokojnie [emoji16] i bez stresu. Chociaż wiem że sie nie da

Strawbelka-może to imantacyjne. Tak wyglądają plamienia implantacyjne, są takiego lososiowego koloru albo brunatnego. I zazwyczaj wypadają ok 2-4 dni przed planowaną@. Myślę że gdyby coś było nie tak to pewnie by się rozkrecalo a nie wyciszalo. Lez spokojnie [emoji16] i bez stresu. Chociaż wiem że sie nie da
Czernuszka implantacyjne to napewno nie bylo, bo 9 dni po transferze beta 80, a 11 dni po 173, wczoraj byl 12dpt.
Wiec juz dawno bylo po implantacji.

Ja średnio. Kręgosłup to mnie tak boli jakbym miała stłuczony. Czasami coś zakuje w brzuchu ale dopiero po @ tym moim jednodniowym to za wcześnie na owu. Dopiero w środku maja mam owulke. Ale my z moim działamy cały miesiąc. Dziwi mnie to ze pół roku działamy codzienność co drugi dzień i sie nie udało do tej pory.
Czernuszka implantacyjne to napewno nie bylo, bo 9 dni po transferze beta 80, a 11 dni po 173, wczoraj byl 12dpt.
Wiec juz dawno bylo po implantacji.
Aaaaaaa. Ale beta ładnie przerosła w dwa dni to powinno być ok. Uspokoiło się już?//

reklama
Czarnuszka juz nie plamie nawet.
Niby powinno byc ok, ale ja jestem ciezkim immunologicznym przypadkiem. Organizm mi zabija zarodki, traktuje je jak cos zlego.
Jestem obstawiona masa lekow i sterydem i wlewami z intralipidu.

Do góry