reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej Dziewczyny:*

Lenaka pozwól ze nie skomentuje Twojego wpisu.
Lux myślałam że już nas nie czytasz i Ci przeszło... mi by przeszło.
Powinnaś być szczęśliwa ciężarna a nie potrzebnie chowasz uraze, zresztą niedawno sama przyznałas na forum ze dziecko najważniejsze, praca poczeka. Wiec o co chodzi? Po co ta złość?
Zresztą chyba każdy inteligentny człowiek widzi różnice między konstruktywna krytyka a hejtem... juz nie raz zdążyło mi się kogoś skrytykować jak i być skrytykowana ale czy przez to przestałam się udzielać i obraziłam sie na śmierć?

Chciałam się z wami pożegnać, zdecydowałam ze do sierpnia/września wstrzymuje starania o drugie dziecko.
Chciałabym się wyluzować, skupić się na synku, mężu i hobby:)
Nakrecanie się i wymyślanie objawów poważnie zaczęło mi wchodzić na dekiel:)
Pewnie ten czas wykorzystam również na wizytę u specjalisty i badania:)
Życzę wam wszystkim 2 kresek, szczęśliwych rozwiązań i spełnienia marzen!:*
Madziu życzę Ci spełnienia we wszystkich dziedzinach w jakich tylko chcesz. ;)
Masz dużo racji z tym nakręcaniem się,chyba wielu z nas to nie służy... Ale z drugiej strony jakoś ciężko tu nie zaglądać :) Ja czytając też potem doszukuję się u siebie objawów tych pożądanych i tych niepożądanych również... Ale nie umiem tu nie wpaść choć raz dziennie :)
Jeśli tylko coś się u Ciebie zmieni to daj nam znać żebyśmy miały kolejny powód do radochy,bo jak odpuscisz to kto wie czy samo nie przyjdzie ;)

reklama
Do góry