reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Madzia w domu jestem.
Dzwonilam do gina i kazal lezec plackiem i dolozyl duphaston.
Powiedzial ze na tak wczesnym etapie nic sie wiecej nie zrobi, a w szpitalu jak zaczna mnie badac to tylko moga pogorszyc.
Nie mam juz nadzieji bo coraz bardziej sie rozkreca.

Strawbelko pomodle się o Ciebie!
Lez, trzymaj się i bądź silna!
Ja miałam mega krwotok w ciąży, wszyscy lekarze stwierdzili ze poronilam ale zrobili jeszcze usg... i Gabrys żył i żyje do tej pory.
Musisz wierzyć:*

reklama
Hej kiedyś udziałam się na tym wateczku, nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta, ale zobaczyłam post strawbelki i chciałam coś napisać.
Krwawienie nawet jak miesiączka nie oznacza najgorszego, ja jestem tego żywym przykładem. Krwawienie przez 7 dni, wtedy kiedy wypadal termin @ i co się okazało ciąża prawidłowa obecnie synek ma skończone 6 lat. Trzymam kciuki aby i u ciebie wszystko się dobrze skończyło ;-)

Poronienie wczesnej ciąży zasadniczo wygląda jak miesiączka tyle że jest więcej skrzepów. Tak było u mnie ale być może każdy przypadek jest inny. Czarnuszka zrób betę bo test mógł być np przeterminowany.
Ja właśnie nie mialam skrzepow. Normalne skape krwawienie, bardziej bym powiedziała ze sluzem. Bete zrobię jak będę stała przy kasie bardziej. Do lekarza jestem umówiona na 4 maja. Zrobiłam dziś test negatywny. Tylko dziwi mnie ból w podbrzuszu o talię rozpieranie. Dziwne zaraz po@

Dziewczyny .. Nie odzywam się, bo nie mam siły, czasu, czasem nawet ochoty. Już wymieklam.

Ale mam problem. Może któraś się z tym spotkała .. otóż mój mąż kilka lat temu miał wykryta bakterie gronkowca na skórze. Bral antybiotyk. Potem mieliśmy życiowe zawirowania. Zmiana miejsca zamieszkania, pracy, wszystkiego. Zapomnieliśmy o tym. Gdzieś po drodze miał zapalenie pęcherza i krwiomocz. Wyleczyl i kilka lat bylo spokoju. W tamtym roku zlapalo go na nowo. Po odwiedzeniu kilku konowalow trafił chyba na porządnego lekarza. Zrobił wszystkie badania. Tomograf pęcherza. Cystoskopie. I wszystko ok. Badania w porządku. Niestety od kilku dni znowu odczuwa dyskomfort i ból w podbrzuszu. Po wczorajszych przytulankach znowu oddał mocz z krwią :( nie wiemy co się dzieje ... zaczęłam czytać. Skoro wszystkie badania są ok być może jakaś bakteria powoduje ciągle nawracajace zapalenia pęcherza. .. Może to gronkowiec? Moze on jest przyczyna? Czytałam, ze ten ch.uj może obnizyc liczebnosc i mobilność plemników. Staramy się już rok. Wszystko zaczyna mi sie składać w całość. .. kur.wa nie mam już sił.

Shirra, niech mąż zrobi posiew moczu, prywatnie czeka się ok. 3 dni na wyniki.
Najczęściej e. Coli atakuje układ moczowy.

reklama
Strawbelka jak ja bym ci strasznie chciala pomoc. Dlaczego te co nie powinny zachodza w ciaze a.ktos dla kogo dziecko byloby calym zyciem nie moze? Zycie.nie jest sprawiedliwe

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry