reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czyli spodziewana @ mniej więcej na sobotę? To w takim razie idź jutro na tą bete i powtórz w poniedziałek. Będziesz miała jasność. ;) Trzymam mocno kciuki i czekam na jutrzejszy wynik. Mój trzeci cykl na CLO i pregnylu.

Tak, tak, na sobotę. Zrobię tak jak mówicie dziewczyny.
Cofnęłam się troszkę na forum i zobaczyłam, że Wam też ciężko Kochane, że dużo za Wami...
Też będę trzymała za Was kciuki :* i mam nadzieję, że też w czymś będę mogła pomóc

reklama
Tak, tak, na sobotę. Zrobię tak jak mówicie dziewczyny.
Cofnęłam się troszkę na forum i zobaczyłam, że Wam też ciężko Kochane, że dużo za Wami...
Też będę trzymała za Was kciuki :* i mam nadzieję, że też w czymś będę mogła pomóc
Kochana my tutaj wszystkie jesteśmy po przejściach ale nie poddajemy się ;) Ja to chyba tu najstarsza jestem taka weteranka haha. Zblizam się powoli do momentu żeby dac sobie spokój z leczeniem i staraniami ale to za jeden lub dwa cykle... Jeśli do tego czasu nic nie wyjdzie to odpuszczę. Mam już swoje lata i muszę brać to wszystko na logikę; )

Pyzia-75 masz 100% racji i to, co napisałaś tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że dziewczyny na tym forum naprawdę wiedzą, o czym mówią i dobrze trafiłam!:)
Dawkę miałam 5000 i czekałam na te 10 dni "po".
1 test 10dnia po, a kolejne 11 i 12 dni po
Przy dawce 5 tysiecy nie wydaje mi sie ze to pregnyl, choc zawsze jest takie ryzyko.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ta dam...
1461300513-c6b66c7bfb19ab36c5f85b0d5c09c70c.jpeg
1461300521-c6b66c7bfb19ab36c5f85b0d5c09c70c.jpeg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry