reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Jeszcze wierzę ale mam już 41 lat i muszę brać to na logikę. Nie chcę żeby moje dziecko słyszało że babcia je do przedszkola czy szkoły odprowadza... Poza tym muszę mierzyć siły na zamiary ;) dziecko wymaga ciągłej uwagi,ruchu,cierpliwości a tego z wiekiem mamy co raz mniej... Zobaczymy co będzie ;)

Czyli jesteś Super Kobietka w szczycie formy i nad całą resztą nie warto się zastanawiać ;)
Ja czekam na betę...z mieszanymi uczuciami...

reklama
Pyzia ja czuje sie jak nie w ciazy :-) czasami cos boli brzuch albo spojenie ale nie narzekam bo chcialam I dla malenstwa zrobie wszystko :-) czekam do kolejnej wizyty I jak znow powie ze dziewczynka to szaleje z zakupami :-)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
To cudownie że dobrze się czujesz <3 a że czasem coś poboli to chyba normalne ;) Kochana oby tak dalej aż do rozwiązania :)

My tu też czekamy na twoją betę ;)

Już jest Kochanie 76,9
Popłakałam się i cieszę się i staram nie cieszyć za szybko i tak na zmianę te emocje:)
Dzwoniłam do lekarza, potwierdził, że ten wynik to ciąża. Powiedział, że nie trzeba powtarzać badania.
On taki konkret facet jest.
ale kazał brać duphaston 2xdziennie po 0,5 tab. Jakoś dziwnie i znowu mam swoje przeczucie, żeby jednak brać 2x1.
Za tydzień do niego jadę.
Pyziu a na jakim Ty jesteś etapie??

Już jest Kochanie 76,9
Popłakałam się i cieszę się i staram nie cieszyć za szybko i tak na zmianę te emocje:)
Dzwoniłam do lekarza, potwierdził, że ten wynik to ciąża. Powiedział, że nie trzeba powtarzać badania.
On taki konkret facet jest.
ale kazał brać duphaston 2xdziennie po 0,5 tab. Jakoś dziwnie i znowu mam swoje przeczucie, żeby jednak brać 2x1.
Za tydzień do niego jadę.
Pyziu a na jakim Ty jesteś etapie??
Cudownie <3
Ja bym jednak powtórzyła betę w poniedziałek a co do dupka to nie wiem jak masz zrobić ale wydaje mi się że jeśli weźmiesz więcej to raczej nie powinno zaszkodzić. Chociaż nie jestem ekspertem wiec na 100% nie wiem...
Ja jestem dwa dni po pregnylu wiec jeszcze dużo czekania przede mną. Dopiero 13 dc.

Cudownie <3
Ja bym jednak powtórzyła betę w poniedziałek a co do dupka to nie wiem jak masz zrobić ale wydaje mi się że jeśli weźmiesz więcej to raczej nie powinno zaszkodzić. Chociaż nie jestem ekspertem wiec na 100% nie wiem...
Ja jestem dwa dni po pregnylu wiec jeszcze dużo czekania przede mną. Dopiero 13 dc.

Ten czas bardzo się dłuży...ale...
Pyziu chciałabym Ci bardzo podziękować. Jesteś człowiekiem o wielkim sercu. Mimo, że z taką nadzieją czekasz, to potrafisz ucieszyć się ze szczęścia innych.
Mojej przyjaciółce wielu lekarzy dawało 2% szans, że będzie mamą. Jeden powiedział, że tylko in vitro i nie ma żadnej innej opcji.
Ja jestem osobą wierzącą i modliłam się za nią. W lutym dowiedziała się, że jest w ciąży (To ona poleciła mi swojego lekarza).
Pyziu od dzisiaj obiecuję Ci, że będę się modlić również za Ciebie:*

Ten czas bardzo się dłuży...ale...
Pyziu chciałabym Ci bardzo podziękować. Jesteś człowiekiem o wielkim sercu. Mimo, że z taką nadzieją czekasz, to potrafisz ucieszyć się ze szczęścia innych.
Mojej przyjaciółce wielu lekarzy dawało 2% szans, że będzie mamą. Jeden powiedział, że tylko in vitro i nie ma żadnej innej opcji.
Ja jestem osobą wierzącą i modliłam się za nią. W lutym dowiedziała się, że jest w ciąży (To ona poleciła mi swojego lekarza).
Pyziu od dzisiaj obiecuję Ci, że będę się modlić również za Ciebie:*
Dziękuję :*
Aż mi łezki się pokulały na widok takich miłych słów. Cieszę się z każdego dziecka,z każdej ciąży bo to największe błogosławieństwo jakie człowiek może dostać :) Może i mnie to kiedyś spotka ale na razie pozostaje mi cieszyć się szczęściem innych...

reklama
Do góry