reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Nessi cholera nie wierzę :( lekarz już nie daje żadnych nadziei? Nie to nie może się tak skończyć. Słoneczko ale skoro każe czekać i robić betę i bierzesz dupka to jest jednak nadzieja. Kochanie modlę się za Was

Fajna kobitka szkoda właśnie, że sposobu na to nie dała ;) a probowalas rzucić z jakimiś tabletkami typu desmoxan? Podobno skuteczne
Kiedyś próbowałam Tabex i okazało się że nie mogę go brać bo miałam problemy z oddychaniem.A innych nie próbowałam bo jakoś tak wyszło że nie rzucałam więcej razy ;)

Anik ja jak cwiczylam tez mi sie okres spoznial ale licze ze u ciebie to cos innego :-)

Czarna dupo ze mna gadaj. Ja dobrze pamietam ze ty po 20 testujesz?

Nessi ja nie moge wejsc co sie dzieje?

@NeSSi nie wierzę że tak to się skończy ! To niemożliwe ... miej nadzieję. Ja mam i modlę się za Was :*

@pyzia-75 witaj w klubie jarajacych :D
Rzucalam wielokrotnie ! Z marnym skutkiem :) najdluzej nie palilam jak zaszlam w ciążę. W dniu zrobienia testu przestałam sama z siebie. Nie chciałam truć fasolki. Jak mała miała 3 miesiece przestalam karmić piersią i wróciłam do palenia. Potem rzuciłam z desmoxanem na ... 3 tyg :D tragiczne tabletki ale skuteczne ... źle się po nich czułam. Już ich nie wezmę bo byłam po nich otepiala a że pracuje z pieniędzmi nie mogę sobie na to pozwolić no i pale dalej. Nie mam silnej woli a to trzeba chcieć :)

Nessi bardzo mi przykro :( trzymaj się kochana :* jeszcze nic nie jest przesądzone! Modlę się za Ciebie i fasolkę:*
K***a czemu to wszystko jest takie niesprawiedliwe :( Az słów brakuje:(

Ostatnia edycja:
Ja figurki nie miałam nigdy :D A teraz pani doktor kazała mi schudnąć dając tabletki anty i każąc rzucić palenie...Przecież to zupełnie do siebie nie pasuje...Nie wiem jak mam to zrobić ha ha :D
Pyzia a moze dieta z niskim indeksem glikemicznym. U nas dziewczyny na watku maja od dietetyczki i chudly w 2 miesiace ok 8-10 kg.
Ale niech Czarna Madzia sie wypowie, bo ona najlepsza w zywieniu chyba;)

reklama
Cały pecherzyk ciazowy sie rusza, powinien byc jednolicie ciemny , pecherzyk zoltkowy sie nie powiekszyl przez tydzien ..zmniejszyl sie tez pecherzyk ciazowy, podejrzewa ze ciaza obumarla , ale nie wie dlaczego beta rosnie normalne dlatego chce sprawdzic jej przysrost i zebym nie miała łyzeczkowania to wywoła mi naturalnie za tydzien jak nie bedzie zarodkaZobacz załącznik 751024
To wiadomość z linka który Wam się nie otwiera :(

Do góry