reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Posrane to wszystko... Jakby wszystkie kobiety po prostu nie mogły być szczęśliwe!
A nie jedna zachodzi "od tak" a inna stara sie X czasu:(

reklama
Nessi mądra dziewczynka ;) Ja biorę dupka co miesiąc od mniej więcej 14 dnia cyklu,tak na w razie W ;)
Dziewczyny nie wiem jakim cudem nie pękły :( Podobno były dwa i skoro dzis powiedziała w liczbie mnogiej,że nie pękły no raczej nie ma juz nadziei...Następny miesiąc też idzie się j... bo Marvelon to tabletki anty... Podobno to na wygojenie macicy po niepękniętych pecherzykach.

Nessi mądra dziewczynka ;) Ja biorę dupka co miesiąc od mniej więcej 14 dnia cyklu,tak na w razie W ;)
Dziewczyny nie wiem jakim cudem nie pękły :( Podobno były dwa i skoro dzis powiedziała w liczbie mnogiej,że nie pękły no raczej nie ma juz nadziei...Następny miesiąc też idzie się j... bo Marvelon to tabletki anty... Podobno to na wygojenie macicy po niepękniętych pecherzykach.
A moze dupek Ci zablokowal owulacje i nie pekly? Moze za wczesnie go wzielas.

Cześć dziewczyny☺ ❤
"Jestem z Wami" od kilku miesiecy, tzn. regularnie Was czytam i bardzo się z Wami zżyłam. Nie wyobrażam sobie dnia bez zajrzenia na forum;) w końcu postanowiłam oficjalnie do Was dołączyć.
Mam 29lat (chciałam wpisać 28 ale automatycznie mnie poprawiło - nic nie da się ukryć ).
W tym miesiącu minął 8 cs. Zgodnie z zaleceniem gina przez pół roku mieliśmy z mężem starać się bez stresu i "radośnie współżyć" i po tym czasie jeśli by się nie udało mieliśmy się zgłosić. Miałam nadzieję, że się uda, jednak nic z tego. Przed wizytą zrobiłam wyniki tsh, ft3, ft4 (w normie) i prolaktynę z obciążeniem. Prolaktyny w normie jednak po obciążeniu wzrosła 16x. Gin przepisał mi dostinex. Mam brać 3 mce i po tym czasie jeśli się nie uda zrobić resztę badań i z wynikami się do Niego udać.
Staramy się o pierwsze dzieciątko ❤

Mam nadzieję że któraś dotrwała do końca bo strasznie się rozpisałam :sorry:

reklama
Cześć dziewczyny☺ ❤
"Jestem z Wami" od kilku miesiecy, tzn. regularnie Was czytam i bardzo się z Wami zżyłam. Nie wyobrażam sobie dnia bez zajrzenia na forum;) w końcu postanowiłam oficjalnie do Was dołączyć.
Mam 29lat (chciałam wpisać 28 ale automatycznie mnie poprawiło - nic nie da się ukryć ).
W tym miesiącu minął 8 cs. Zgodnie z zaleceniem gina przez pół roku mieliśmy z mężem starać się bez stresu i "radośnie współżyć" i po tym czasie jeśli by się nie udało mieliśmy się zgłosić. Miałam nadzieję, że się uda, jednak nic z tego. Przed wizytą zrobiłam wyniki tsh, ft3, ft4 (w normie) i prolaktynę z obciążeniem. Prolaktyny w normie jednak po obciążeniu wzrosła 16x. Gin przepisał mi dostinex. Mam brać 3 mce i po tym czasie jeśli się nie uda zrobić resztę badań i z wynikami się do Niego udać.
Staramy się o pierwsze dzieciątko ❤

Mam nadzieję że któraś dotrwała do końca bo strasznie się rozpisałam :sorry:
Podglądaczka :p Witaj :)

Do góry