reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ona szanse miala, bo mysmy sie jej spytaly, dlaczego chce przelozyc starnia o miesiac, to nam nie wyjasnila tego i nie wiemy tego do teraz, pisala ogolnikowo, a mnie laski wtedy nie zjechaly, tylko pytaly sie czemu, my zgrana ekipa jestesmy na zamknietym i nie przypominam sobie, zeby ktoras mnie zjechala, pamietam bardo dobrze cala sytuacje., sama mi pisalas, ze mam zmienic prace na lepsza itp, wiec wiesz jak to bylo, ja nie napisalam tak jak Martinek, ze chce przelozyc starnia, bo nie chce miec urodzin dwojki dzieci w jednym miesiacu tylko u mnie to wygladalo zupelnie inaczej i nie chce by moja styuacja byla porownana z nia, bo to nie na miejscu nooo iz nasz moj charakter i ciety jezyk, nieraz prowokowalam klotnie na zamknietym

Lux nie porównuje sytuacji życiowej, tylko zdarzenie na forum. Niefortunne zdanie i reakcja. To wszystko.

reklama
Napisałam długi post o mojej historii. I wywaliło mnie z Internetu. Może to jednak znak, bo to jednak wątek otwarty. Lux wyjaśnię ci to na zamkniętym.

reklama
Skaba wybacz ale dość że wyciagmełaś czyjeś zycie prywatne na forum to jeszcze każesz dziewczyną to omijać i nie czytać . Jesteś nie fer
Ovli przepraszam, ale Lux napisała powody sama. Gdyby nie miała ochoty to by nie napisała. Znam Lux na tyle długo, że wiem, że robi to, ci uważa za stosowne i zawsze ma swoje zdanie.
I nie każę nic nikomu. Kto ma chęć czyta, kto nie - nie czyta. Strawbelka napisała, że nie chce jej się czytać. I ma do tego prawo.

Do góry